I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Monday, June 29, 2009

…and I know what the full word of FAMILY is

~Tomey ditinggalkan…

Petang tadi pergi rumah Kak Long kat Shah Alam, hantar barang2 dia. Sem dah nk mula. Say good bye to cuti. And say hello to bilik kuliah yg dah melambai2 tu. Sampai maghrib dia mengemas bilik dia. Punya la lama tunggu. Adik dia yang 2 org ni memang rajin menolong. Tolong tengok je la! Kihkih. Then, lepas maghrib kitorg gerak pergi Bangsar. Makan. Kat kedai mamak yg dah lama kiteorg tak pergi tu. Restoran Mahbub, The one and only – Nasi Briyani Ayam Madu. Hahahhahah. Ala yg kat dpn Bangsar Village tu. Dekat dgn Masjid Saidina Abu Bakar As-Siddiq tu. Alah yg dekat situ tu la…Ehehhe… Dulu2 sllu je makan kat sana sbb dulu abah kerja kat Bangsar. Tapi skrg tak lagi. So dah lama jugak la tak pergi sana. Jadi ape lagi, tak cukup dgn capati, murtabak, nasi briyani ayam madu kitorg sapu. Heh! Kak Long makan nasi briyani + kari daging. Tatau nape dia tamau makan ayam. Sejak thn lps. Nape tah. Konpius nih. Sedap apa. Hik.hik. Alamak TERcerita psl Kak Long tak makan ayam lak. Heh.

Hah dlm kereta pulak kecoh betul. Gelak2 sakan cam tunggang terbalik je sume. Ahahaha. Tu la siapa suruh buat lawak spesies world class cam tu. Apekah lawak yg mmg lawak tu tak perlulah dinyatakan di cni erk. Heeee…. Biarlah 5S Family je yg tau. Ermm…On the way nak balik, boleh pulak abah b’henti kat seberang jalan depan KLCC tu gara2 dak ira ni nak amik gambar. Amik gambar KLCC yg terang-benderang dek lampu2. Ehehe. Keindahan KLCC waktu malam. Mula2 abah kuar. Then ira, pas tu diikuti Kak Long and lps tu mak pulak. Tepi jalan pun tepi jalan la…Best jugak! (^_^)*
~Mula teringat kat Tomey. Cian kena tinggal…

0 comments: