I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Sunday, August 2, 2009

Terkini!

Assalamualaikum...
Wah3 baru balik rumah 2 hari dah rasa macam balik seminggu..hehe. Nama je balik rumah. Sebenarnya tak. Ke hulu ke hilir je sepanjang 2 hari ni. Tadi buat pertama kalinya pergi Puduraya (kira masuk kes 'hari ni dalam sejarah' jugak la hee). Nasib baik Kak long ada dan dia pun memang dah biasa dengan tempat tu. Hantar Ira naik bas balik Segamat (dah cuti seminggu uitm tu, dah2 cukup la tu ek. p balik study laa pulak yek...). Tak sampai 5 minit on the way nak balik and Ira pun dah naik bas, boleh pulak dia SMS cakap kad matrik tertinggal kat rumah. Adus! ....
Boleh pulak tu tinggal kad matrik. Ish3. Nasib baik Kak ngah dia ni bermurah hati nak tolong pos laju kad matrik dia tu esok after class. (ayat mengada2 sungguh). Eheheehhe.

Ni cerita lain lak ni tak de kena-mengena dengan cerita kat atas tu...heeee.
Tadi balik kolej secepat yang mungkin. Ceh tak de la cepat sangat. Pukul 9 gak sampai. Hahaa. Sha mesej suruh balik cepat sebab nak turun cafe sama2 (program Silang Budaya tu la). Tema blok C - India. Haa ni antara gambar2 yang sempat di upload tadi. (saya memang sangat cepat mengupload gambar hihi).

With Ijan~


With Miza~

With Zizah~ (kostum untuk tarian Endang)

With Isha~

Yee..Saya tau saya tidak mengikut tema blok. Hehe. Taktau pulak kena pakai pakaian ala-ala heroin cerita Tamil @ Bollywood tu. Kalau tau.....memang laa...sakan siap kat rumah! Ahhaahahaa!!!!!!!!


Sebenarnya saya tulis entri ni setelah semua kerja2 yang ada telah berjaya dibereskan dengan cemerlang. Eheh. Kerja2 tersebut termasuklah iron baju kurung, iron tudung, susun buku, tengok jadual untuk kelas esok nak bawak buku apa (hee cam budak sekolah je ek), makan, solat, etc. Esok kelas jauh, kena naik bas, kena keluar awal, kena jalan cepat2 hehee.
Okay, selamat malam semua... Tidur dulu...ZzZzZzz

3 comments:

Anonymous said...

kakngah!!
haha ye la bermurah hati tolong pos kan..hihi
kamsahamnida!!
komaup ye..

Anonymous said...

komaup for that kad matrix ye..

BeLLezA said...

to Ira (my adeq buchhuuqq!!!) : haha okeyh2 u r welcome