I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Saturday, August 22, 2009

Happy Birthday + Selamat Berpuasa + Selamat Membuat Assignment!


18 Ogos~
¡Cumpleaños felices!
Selamat Hari Lahir!
Happy Birthday to KAK LONG!!!
My satu-satunya kakak dalam dunia nih.

Yang ke22 tahun k. (bila nak kawin nih ahaahhahhaa)
Semoga murah rezeki, berjaya, gembira, bahagia, dan ceria selalu hendaknya..Amiinn..
Love you sis sooooo muchhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hadiah untuk Kak Long~


Ini adalah cupcake yang ditempah khas untuk Kak Long sempena birthday dia. Thanks to Suehaey, my cute friend, my ex-rumet, merangkap orang yang bertanggungjawab membuat cupcake nih. Sangat2 sedap! Serious! Tak tipu punya..hehe. Dia siap hantar kat UKM lagi tu. E eh bukan. Siap hantar kat Kolej Ibu Zain. Erm sebenarnya hantar sampai kat bilik. Haaha. Sampai sesat2 ke Kolej Amin. Eheheh. Terima kasih banyak2 tau. Muchas gracias Sue! (*^_^*)~ Cayang Sue! To Suehaey: Kita dah promote kat kawan2, kad pun semua diaorang dah ambik. Ha apa?? Owh nak suruh kita promote kat sini jugak? Ok2. Hehe


Erm kepada kawan2 blogger sekalian, siapa2 yang berminat untuk tempah cupcake, cake, chocolate, cookies, etc. sila2 lah melawat ke blog Suhaila (http://mebuttersweet.blogspot.com/) Serius tak rugi sebab memang BEST!


p/s - saya tidak menerima sebarang bayaran atas promotion ini k..ikhlas nih...eheheheh

Sebelum terlupa, Selamat Hari Lahir juga kepada my best friends, NURUL AMALINA AZNAN pada 17 Ogos dan ATON yang sambut birthday pada hari yang sama dengan Kak Long iaitu pada 18 Ogos. (tahun jek lain) Hehe. Cayang korang bangat! Jumpa raya nanti keyh! (nurul la, aton raya kat korea erk hihi)..

Erm sepanjang minggu ni – 17, 18, 19, dan 20 Ogos, takde kerja lain melainkan duduk berseronok-seronok + melepak-lepak di library. Hahaha. Seronok la sangat. Takde maknanya seronok. Ni gara2 nak siapkan assignment la ni. Sampai dah 7-8 jam duduk dalam library rasa macam 2-3 jam je. Tengok2 dah pukul6. Ngantuk toksah cakap la. Asyik tersengguk2 je depan laptop. Hikhik. Ada dua presentation minggu depan. Hari Rabu akan present untuk OA (organisasi antarabangsa), Khamis pulak present untuk KSA (kedinamikan sistem antarabangsa). Chaiyok2 SURAIZA!!!!!!!

p/s – masih belum berpeluang baca novel yg baru beli hari tu...huhu busy la..

Haa sebelum terlambat. Selamat Menyambut Bulan Ramadhan al-Mubarak sahabat2 sekalian. Selamat Berpuasa. Selamat Meningkatkan Amal Ibadat di bulan yang mulia ni. Puasa tau. Jangan tak puasa pulak. Hehe. Bak kata seorang kawan, “Let every single breath bring us closer to Rabbi Izzati. If this is our last Ramadhan, ensure that we are not regret..” Keyh selamat berpuasa semua! (jgn lupa my birthday is coming up, 29 Ramadhan k hehehe sempat lagi tuh)

Hari ni Sabtu 22 Ogos, lepas kelas ko-k pagi tadi terus pergi library dengan Jo..ok2 ptsl jadi rumah kedua buat masa sekarang..hihi. Ika dah tunggu, kat tempat biasa, kat meja biasa. Wah hujan pulak turun. Selebat2nya. Hai mengantuk lagi. Haha. Opss Ika kirim salam kat korang...haa jawab jangan tak jawab. Heee

3 comments:

jai.jezz ^.~ said...

sekarang ramai sambut besday tak guna kek kan.. yg menjadi pilihan ialah cup cakes.. mana lagi jimat.. cup cake or kek..??

aQem said...

mekaseh wish...cunnye cupcake..memang nampak sodap skali...bukan takat sambot birthday,raye pon kat sini tau...sadis2x~anyway,selamat berpose~

BeLLezA said...

jai.jezz : erm betul2..rasanya dua-dua pn lebih kurang je hrganya..tak kesah, yg penting cantik, menarik, n sedap mata memandang dan mulut yg merasa..kan? ;)

aQem : heheh..takpe2. seronok lah raya kat sana..eceh cm tau laks ek. hahah