I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Thursday, September 10, 2009

Dah Jawab!!!!!

Saya telah menerima award dan sekaligus telah ditag oleh AFIFEE~
Makanya dengan ini…saya dengan ‘paksa-rela’ akan menjawab semuanya....heehhhe

1. Nyatakan 6 faktor menarik tentang pemberi award ini.
Pertama : dia orang pertama memberi award
Kedua : dia minta kad raya…plus duit raya sekali??! (faktor menarik gak ke nih? haha)
Ketiga : dia ingat jugak nak tag dak suraiza ni rupanya
Keempat : dia suka big apple & dunkin donut (cop2 ada kena-mengena gak ke dgn faktor menarik nih?? Heheh)
Kelima : blog dia kemas, tak serabut..
Keenam : yes! akhirnya smpai jugak kat faktor yg last nih, 2jam fikir. hehe. erm dia menarik.. dari segi apa, tatau r pulak..hahahha


2. Setiap blogger mesti menyatakan 9 fakta @ hobi diri sendiri.

Pertama : Shopping (hobi nih dah jadi habit ke apa tatau lar hihi)
Kedua : Cengeng..tau nangis je keje (fakta)
Ketiga : Sayang yg satu sampai mati (fakta)
Keempat : SMS orang, online, novel (hobi)
Kelima : Buat kek coklat (hobi baru)
Keenam : Rindu Omei (sangat fakta)
Ketujuh : Mood berubah ikut angin monsoon yang bertiup kencang hahah (fakta2!)
Kelapan : Tak suka jawab call (fakta tapi lama-lama dah jadi hobi kot heheh)
Kesembilan : Kalau sedih2 biasanya akan cari DIA. Sebab takde yang lain boleh bantu selain DIA yg maha kuasa. (fakta dan hobi sejak dulu)


3. Pilih 10 rakan penerima award and describe tentang mereka.
Satu : Anis (kawan baik yang terbaik!)
Dua : Zati MCR (kawan baik yg ku sayang)
Tiga : Zati Hazwani (ex rumet yg disayangi juga)
Empat : Aton (yg belajar kat Korea skrg)
Lima : Wanie (yang comel!)
Enam : Najwa Hazirah (rakan blogger)
Tujuh : Jeje (kawan 1 kelas komputer dulu)
Lapan : Putri (rakan blogger)
Sembilan : Aien (rakan blogger)
Sepuluh : Kepada sesiapa shj yg sudi di tag! (to all my followers)

1 comments:

Afifee said...

suka big apple & dunkin donut pun faktor menarik gak ke?? hahaha..
anyway thank coz jawab tag nih..hehe ;D