I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Sunday, October 11, 2009

Kesibukan melanda!

Huh sibuk..sibuk..dan sibuk..
Minggu-minggu terakhir ni la nak ada extra class la, replacement class la, dengan kuiz, test, presentation, submission assignment.....


Adoi tak sabar sungguh nak habiskan minggu ni.
Dah tak larat nak fikir assignment, nak fikir pasal kuiz test la segala bagai..isk..



Sepatutnya waktu-waktu sekarang kena mula fikir pasal final exam pulak..hmmm…..
Minggu kuliah yang terakhir untuk sem ni akan jadi minggu yang tertekan lagi menekan.



Tapi apa-apa pun, all things need to be done by this week. No excuse!


p/s – walau macam mana bz sekali pun, tak boleh biar blog ni tak di update lama-lama~ hee

3 comments:

Afifee said...

Good Luck! :)

jai@jezz said...

busy benor ler kamu ni.. blajar rajin2x yerk..

BeLLezA said...

afifee: thanks!~

jezz: baeekkk....sy akn bljr rajin2!~hee