I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Saturday, November 7, 2009

Risau..Risau..Bimbang..aduh!

Risau sangat.. takut..bimbang..cuak..sume ada..


result kuar 17hb depan..
tau la lambat lagi...tapi nak risau jugak sekarang..uwaaaa


takut kalau x dapat maintain cam result sem-sem lepas..


kalau pointer turun ke...jatuh ke...


menggelongsor jatuh dari tingkat sepuluh ke...terjun dari KLCC or KL Tower ke camne...(tgok kan dh merapu takut sgt punya pasal..huhu)


Hari tu masa jawab exam memang lah macam ok...macam boleh jawab...macam confident sangat...tapi kita mane la nak tau resultnya cam ne nanti kan...ni yang risau ni..sob..sob..


Tapi tak pe...


my mom selalu kata...
"Kakngah kan dah buat yang terbaik..dah buat ikut kemampuan...sekarang tawakal la pulak"
okeyh...baeeekkkkk...kakngah kan dengar kata.ceh.ceh. *perasan*
Hmm..
Nampaknya Cik Suesue dah kena pergi baca buku ni ada lagi 1 paper je Rabu nih....jangan nak membebel lagi merapu je kat blog tersayang nih..cepat-cepat!!!dari kiri cepat study!!!!!!!!




Chaiyok chaiyok kepada diri sendiri~~*wink*wink*


4 comments:

Lun said...

klw da buat persediaan .. jgn risau...

jai@jezz said...

ko jgn risau2 sgtt... doakan moga berjaya... :)

jai@jezz said...

aku rasa cam dh komen lerr blog ko ni...

BeLLezA said...

lun: yup.tq.

jezz: yee sudah2..btw, thanks erk