I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Wednesday, November 4, 2009

Tiba-tiba je ni..

Assalamualaikum..

Sebenarnya kan xde idea pun nak cerita apa-apa kat sini..Tapi rasa macam kesian je kat blOg ni yang macam tak best je bila xde cerita baru. Haha. Kesian sungguh. So, secara tiba-tiba... Merajinkan diri untuk menconteng dinding pink+coklat ni...


Hari last kat kolej utk sem ni sbb esok nak balik dah..(macam xpenah balik je haha)

Upss..Sorry..Putih nak nyebok jap..hehe

Tapi kan...tu lah...boleh pulak tanpa rasa bersalah, tulis entri di saat dan ketika ini. Jam tunjuk pukul 11.03 malam. Waktu tertekan lagi menekan sedang melanda..Sebab esok ada paper falsafah. Pukul 8.30 pagi lak tu. Subjek yang sungguh banyak nak kena baca lagi memeningkan kepala dan sungguh tak faham bila dibaca..aduh!

Agaknya sebab tu la kot. Sambil dengar lagu Muhasabah Cinta~Edcoustic (earphone kat telinga sbb karang kalau pasang kuat-kuat my roommate tak boleh nak study sebab dia pun dah kena sindrom dengar lagu muhasabah cinta tanpa henti 24/7 heehheh). Dengan muka bertepek bedak sejuk (perlu ke hahaha), layan lagu sambil meletakkan sume notes kat tepi...

Tiba-tiba kan…

Broken dreams, broken dreams
Hoping someday you’ll see me
Sky is grey, sky is grey
But I’m dancing in the rain
Live this way, live this way
Will you remember my name
Live a lie, live a lie
Why don’t you ask yourself why…
Don’t you open your eyes
Only the moon, only the moon
Only the moon will hear my plea
Only the creatures of the night
Will harmonize with me
Missed you so, missed you so
And I wondered if you know
The wind has blown me in the corner
And it’s hard to let go

That’s the story…
That’s the story of you and me
That’s the story…


Hee…..tiba-tiba je dengar lagu ni pulak....suka sangat-sangat kat lagu Zee Avi ‘The Story’ ni…..sebab memang best pun…teringat pulak kat dia tiba-tiba...chewah..hikhik.. Takde laa.. Mula-mula ingatkan dah berjaya melupakan seseorang ni. Tapi rasanya macam takkan lupa kot. Ye laa.. Bayangkan, ni cakap nak lupa pun boleh ingat balik ni.. Cam ne nak lupa.. Haahahah. Takpe la. Janji diri sendiri bahagia.. Tu yang penting.. Kan.. Kan.. Hehehe.

1 comments:

fathiahRAIHANA said...

ana pon suke gaks lagu tuh
besh:))