I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Sunday, December 27, 2009

Kenapa entah

Assalamualaikum

Kenapa tah tibe-tibe je rasa macam x best. Ape yg tak best tu tak tau la. Mcm tersentap lak tetibe. Ape kes tah cik sue ni tetibe je jadi gini. Bukan nak cakap sy sgt sensitive. Tapi mmg pun. Huhu. Tak leh orang salah cakap ckit mula laa hati ni nak terasa je keje die. Tolong la jangan nak gedik-gedik sgt cik sue oi. Ckit-ckit nak sedih. Ckit-ckit nak nangis. Menghabehkan boreh yo.. Kalau tidak sedih tak bolehkah cik sue???

Tapi..tapi..
Tadi baca blog Fatin. Fatin cakap...

ha pagi td aku dengar ceramah pagi. ada satu ayat best:
adalah salah utk kita kata 'jangan cepat terasa'

kerana ayat sebenar adalah : 'jaga tutur kata'

Haaa...meaning that, it wasn’t my fault even if I feel that way. People didn't even know they hv done or say something wrong. Saya pun. May be penah terbuat salah ke ape kat org tapi x sedar. Maaf ye. Dah dah tak mau sedih-sedih lagi. Agaknye die tak sengaja kut. Biasela. Dah cakap-cakap tu, kadang-kadang terlepas jugak benda-benda tak sepatutnya.

Ha lupa pulak nk bgtau awal-awal tadi...Asyik membebel tah pape je kan hehe.Sy dah tukar lagu lagi. Tak sampai sehari pun tukar lagu MENYESAL kpd lagu KEMBALI PULANG. Dah tukar pulak lagu MENYESAL balik. Huhu. Sebab utama: menyesal tukar lagu sbb ANIS KATA DIE SGT SUKE DGN LAGU MENYESAL SIAP LETAK KLIP VIDEO LAGU TU KAT BLOG DIE LAGI TU HEHE ♥ Nanti-nanti bile sume org dh boring dengar lagu tu, sue tukar lagu lain pulak okay? (*o*) Oleh itu diharapkan jgn lah sesiape terkeliru dgn isu tukar-tukar lagu kat blog ni ye. Haaha

*masih blm pulang ke ukm..bila nak balik ni..tlog sdr diri sok kuliah dh mula ^^,


0 comments: