I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Thursday, January 7, 2010

Please laa...

Assalamualaikum


Pejam.Celik.Pejam.Celik.
Dah seminggu dah masuk tahun baru nih
Kejapnye *blink*blink*


Ha signature tuk blog ni pun dah tukar baru dah
Ala-ala tulisan Icha lak
(student tadika ye Icha ni-my cousin anak mak usu hehe)
Comey je..cam budak2 kecik lak tolong sign kan
Kalau boleh, memang nak semua jadi baru


Owh ya
Kenapa ya perlu tanya soalan yg tak perlu??
Kenapa? Kenapa?
Why?
Por qué?


Saya sgt boring
plus
tak suka
plus
benci gile
nak jawab soalan-soalan-soalan tak best
yg ditanya masa borak-borak kat ym


Antaranya:


"Kenapa tak g dating je?" (bila kata boring taktau nak buat apa)
"Bf kan ramai, pe susah kuar je la" (taktau pe motif)
"Awk ade bf?" (soalan perangkap nih)
"Sy chat ngan awk ni bf tak marah ke?" (soalan perangkap kedua)
"Awk pernah couple?" (penah la.ada org x penah ke) *upsss terjawab pulak eheh


Ya Allah...
Tolong la..takkan takde soalan lain yang lagi penting utk di tny kut.
Setiap kali borak, mesti nak kena kuar jugak topik
-cinta-couple-bf-
Ohh please laaaa......
Dah sangat boring ok. Sebab memang tak best.
Bila dah bagi pendapat, nak dipertikaikan pulak.
Kalau tak suka takpe, tak paksa pun suh pakai pendapat tu jugak.
Lagi pun, mmg tak suka nak citer pasal perkara-perkara sedemikian yeh sekarang ni.
Makanya, sila jgn buzz sy jika anda hanya ingin memperkatakan ttg topik yg disebutkan di atas.
Sekian terima kasih.




3 comments:

Anonymous said...

nak ngorat le...tu tnya dl status empunya diri..

SuRAizA~ said...

taklah.
mst da xde idea gaknye nk tny ape.
hehe

Anonymous said...

tuan tanah merendah diri lak...
muka cute...gaya nmpk mcm gadis manja....mesti le meletup..