I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Friday, January 1, 2010

♥ Entry 010110 ♥

Assalamualaikum..


Sebenarnya kan takde pape nak cerita pun.
Saja nak tulis entry 1 Jan..hehe.
Biar nampak ckit entry ni bertarikh 01.01.2010.
Tah pape je kan. Haish biar la.
Entry saya. Suka la nak tulis ape pun =)


Hmm kpd kamu 'pencari lagu ini'
Walau sape-sape je lah kamu erk..
Thanks lah ye dtg menjenguk blog sy ni walaupun dgn tidak menggunakan nama sebenar.
Sy nak jwb soalan awk kt comment hari tu
Yang berbunyi, "pnting ke untuk awk tau siapa sy??"
Ok..skrg sy jwb yee
Hmm
Nak cakap penting tu...mcm penting jugak la
Awak ingat best ke berbalas comment atau ber'borak' dgn org yg x dikenali....
Sekurang-kurangnya sy tau nama awk (nama betul yg sy maksudkan ok)
Walaupun x kenal jugak dgn nama sebenar tu, still boleh tahu dgn siapa sy sdg ber'cakap' masa tu..


Ok biar sy pulak tny,
"Penting ke utk awk rahsiakan nama awk??"
Kenapa nak rahsia sangat ek..bley tau tak
Tau awk takkan jawab sbb hari tu dh say gudbye kan
So xpe, xyah jawab...(tp klu nk jwb pn xpe)
*sy tau awk baca*

-Story 4 Today-
Dapat hp baru!!!
Ok la tau x perlu nak kecoh..
Tapi xde idea lagi nak cerita ape sempena new year ni...belasah je la citer hp baru pun hahahaha Kira hp baru sempena tahun baru la ni =))
Yg plig excited,.,.,.,.,.,.


Kaler PINK ok!! eeheheee
I love pink!
So mmg tak perlu nk selindung2 lagi...
Mmg giler pink and mmg pinkaholic yeh sahabat2 sekalian! heh


Thanks SHUD sbb jd pembaca setia blog ni yee..
Dan follow secara senyap-senyap
Hehe. Takpe. Tak kesah pun =)

5 comments:

miss izan said...

huyoooooooooo...
dapat hp sempena tahun baru ke?

BeLLezA said...

yep2!
i've got new fon hihihih

Anonymous said...

ermmm salam, nmpknye trpaksalah sy komen lg kt blog awk ni..btl ke awk tau siapa sy??hurmmm tp xmngkin awk blh tau siapa sy...

sy nk jwb mcm ne soalan awk 2..sy sndiri pn xtau pnting ke x tp biar la ianya kekal begini..biarla awk knl sy ngn name 'pencari lagu ini' smpai bila2..


~pencari lagu ini...

Lun said...

mulakan azam baru, (pegang kuat2)

Anonymous said...

Hello! Can you tell me how i can register mail at google [url=http://google.com]google[/url] http://google.com