I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Wednesday, January 20, 2010

Mood : Nak kawen

"Love does not begin
and
end the way we seem to think it does.
Love is a battle,
love is a war,
love is a growing up"
-James Baldwin

Salam

Hehehehehehe
Hahaahhahaahaha
Hikkkhikhikhikhikhik

Ok saje nak gelak dulu. Betul ke tajuk entry ni? Jap nak tengok lagi sekali. Akal cam tak mampu nak mentafsirkan kebenaran mata yang melihat. Ha.Ha.Ha. Biar betul?! Suraiza Shaari tulis macam tu?? Abah!!! Ni anak abah ke? hekhekhek.. Malu lah pulak..*kalau lah abah baca.kwang3.eheh


Takde..takde tu sume tak benar melainkan yg tidak benar belaka..*ayat mcm tak paham.takpe abaikan* Sebenarnya bukan mood nak kawen tapi mood nak survey baju kawen jer. Ok ada beza ke? Heh. Ada la beza, nak kawen dengan nak tengok baju kawen lain okkkk.....


Sejak beberapa minggu lepas, Sha *my rumet* dah sebok bukak website butik-butik pengantin yg fofular kat Malaysia ni. Maklum lah tak lama lagi dah nak naik pelamin. Lebih kurang 3-4 bulan je lagi. So cik sue pun nak nyebok la jugak. Hihihii. Mana tak nyeboknye kalau bila dia tengok je baju pengantin tu sekali ngan pelamin sume, cik sue jugak yang jadi tukang komen baju tu cantik ke tak, pelamin tu cun ke tak, kaler tu sesuai ke tak....gaya cam pro je bab-bab ni eh.Eheh.Tidak tidak! Sekadar berkongsi pendapat sahaja. Dari sudut pandangan mata cik sue ni lah mana yg ok mana yg nampak macam tak ok..mana yg simple tapi cantik, mana yg serabut tapi tak cantik, mana yg menawan mana yg tak menawan. chewah!


Dah tentu-tentulah cik sue ni terpikat dengan kaler2 feveret die jer..lagi-lagi kaler pink *tau ramai yg tak berkenan kut.gasaklah.sy yg nak pakai kawen nnt, suka hati la.hehehe* pas tu kaler purple *siap dah simpan gambar pelamin tu.ok tau gile awal kut tapi saje takut kaklong jumpa nnt dia nak wat pelamin dia cam tu gak.so xboleh jadi sbb 4 sure die kawen dulu sbb sy tak nak lgkah bendul sbb nanti kena bg die adiah pulak hikhikhik*


Dan sebab tu jugak lah dah macam ter-infeksi pulak dengan sha..suka je nak bukak website tengok baju2 pengantin sume. He.He.He. Takde apa2 makna ya. Saja suka2 nak tengok sampai terbentuk lah satu cita-cita, "Sha, sue jadi wedding planner ok tak?" Hahahahahahaha


8 comments:

ali said...

sue ko jd weeding planner..aku jd weeding photographer bleh tak...hahahahahaha

SuRAizA~ said...

haha
kire business sama2 la ni erk
okeyh jer..hehe

ali said...

ni bukan tuk business..aku bg perkhidmatan jer..aku nk tiba pengalaman lg....

SuRAizA~ said...

owh ye lah encik ali
dont take it seriously laa
wedding planer tu angan2 mat jenin aje..huhu
btw, smga b'jya dgn dunia photographer kamu tu ya =)

anish said...

wedding in pink! suke! ^^

SuRAizA~ said...

yay i pn suka+suka+suka jgk!~
hee

♥cutebabygirl♥ said...

nak kawen jugakkkkk~
hahahahahahha

SuRAizA~ said...

hahahhaha
kawen2
jgn tak kawen