I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Tuesday, January 5, 2010

.::Terima Kasih MukaBuku::.

~Sahabat yang beriman ibarat mentari yang menyinar.
Sahabat yang setia bagai pewangi yang mengharumkan.
Sahabat sejati menjadi pendorong impian.
Sahabat berhati mulia membawa kita ke jalan kebenaran.


A friend is one to whom one may pour out the contents of
one's heart, chaff and grain together, knowing that the
gentlest of hands will take and sift it, keep what is worth
keeping and with a breath of kindness blow the rest away.
- Arabian Proverb


Assalamualaikum
Hari ni, 05012010~
Saya dah jumpa balik kawan-kawan-kawan sekolah rendah dulu =)) Tapi jumpa kat facebook aje laa. Belum jumpa betul-betul lagi. Hee. Tapi..mmg sangat happy dan seronok dan excited yee. Sebabnya..tak sangka dorang ingat lagi kat kita ni. Dah la lama tak jumpa. Masing-masing pun dah lain je. Dulu lepas pindah sekolah pun takde nak contact-contact dah. Dorang pun masing-masing dah bawak haluan sendiri. Tapi tak sangka sangat-sangat dorang add kat facebook. Marathon pulak tu. Hehe. Pas sorang, yang sorang lagi pulak add. Wah mmg best la korang. Mula-mula approve mmg tak perasan pun sape-sape. Bila dorang dah start conteng dan warna dinding mukabuku tu dgn crayon, luna, and water colour..then I know..heheh. Bukak profile masing-masing. Klik kat photos. Isk..isk..mmg tak kenal dah kalau jumpa tepi jalan pun wat bodo je agaknya (^_^)


Serius happy mmg tak leh nak kata cam ne happy tu. Haha. Kawan masa tadika and sekolah rendah dah jmp balik *diulangi.jumpa dlm facebook je la.hehe* Ape-ape pun...thanks korang still ingat lagi kat SITI SURAIZA SHAARI ni yee =)

*Linda, Fizah, Fizi, Fadir, Ikha, Yan* (dan lain2-mana la tau mungkin akan jumpa kat facebook gak nanti)
Tak lupa jugak, *Arip, Nurul, Zakiah, Farok*
p/s-bila nk wat reunion ni korang?
Mr green frog (sha pny) + Miss pinky bear (i pny) = kawan
heheeh

2 comments:

shunsukei said...

BGS2,,,,,setiap perpisahan mesti ade pertemuan semula...hehehe.....:D

SuRAizA~ said...

yeke..
bkn stiap ptemuan mst ade perpisahan ke..tp tu lah..dh jmp blk.yay!