I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Monday, February 22, 2010

Ada apa dengan nombor...err nombor 200 nih?

Assalamualaikum

Tak ada niat pun nak menyinggung sesiapa. Plis encik jangan terasa pulak ya. Risau betul takut ada yang berkecil hati pulak karang cakap macam tu semalam. Sorry ok. Betul ni takde niat pun nak cakap kat sape-sape.

Sebenarnya nak buat kecoh-kecoh sikit kat sini pasal....200!!! Yay saya dah ada 200 followers. Thanks kepada berd sebab dah berjaya menjadi yang ke 200 tu! Tak lupa jugak kepada semua followers yang follow blog nih k. Terima kasih! Ni je yang mampu. Adiah memang tak mampu la nak bagi belum keje lagi ok. Heheh.

Tak sangka pulak dapat jadi the 2nd winner of the making header contest tu. Memang la sebab ada dua orang je yang join pun kira menang tanpa bertanding lah ni. Heheheh. Tak kisah pun. Dapat gak adiah kan. Haahhaha. Gumbira ni tau tak? Heheh. Tu lah orang kata join je la pape pun. Ada rezeki, dapat lah kan. Dapat shawl free!!! Sape tamau? Lagi2 selalu beli shawl online sampai kering duit dalam beg duit tu kan. Sekali sekala dapat free mestilah best. Heee..

Rasanya entry ni maybe akan jadi entry terakhir bulan februari nih. Sebab.....saya akan sebok dengan assignments + bergelumang dengan buku-buku + test + presentations + bende2 yang sewaktu dengannya lah.

Kalau ada apa2 pesanan sila la jangan segan-segan tuk conteng-conteng shoutbox kat sebelah kanan ni okeyh?

Sekian
Assalamualaikum

5 comments:

.rENEx. said...

wah..bestnye menang contest..
tahniah2..

ali said...

"Tak ada niat pun nak menyinggung sesiapa. Plis encik jangan terasa pulak ya. Risau betul takut ada yang berkecil hati pulak karang cakap macam tu semalam. Sorry ok. Betul ni takde niat pun nak cakap kat sape-sape."


suke gak ayat tu..
waa lepas ni tak dapat la lagi bace blog su...tk update..

sayaBerd said...

wah. same2 xpe2.

ak mmg tggu angka 200 pon nk folow ko.

wakaka

fikaryna said...

wa..tahniah..kira ramai dah tu..huhu..

Sherry said...

having giveaway at my blog :) http://www.mymomsbest.us :)