I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Monday, February 1, 2010

Ada siapa-siapa boleh bagi tajuk tak?

Keep.Believing.In.Yourself.
Stay.Focus.On.All.You.Want.Your.Life.To.Be.
Take.Each.Step.Forward.As.A.Challenge.
Grow.In.Courage.And.In.Strength.


Assalamualaikum


Entry ini ditulis pada 1 Februari. Maknanya memang dah masuk bulan kedua tahun 2010 la ni. Dan maknanya lagi...ada lebih kurang 2bulan lagi je la sebelum study week and sebelum final! Uishhh kerja banyak lagi ni nak kena buat. Rasanya bukan banyak lagi tapi memang banyak SANGAT lagi ni....dan saya masih berpeluang menulis entry untuk blog ni walaupun tengah berlambak kerja menunggu untuk disiapkan...ish2 memang bagus betul kan SITI SURAIZA SHAARI ni kan..Tah apa-apa je..He.he.he.

Tak sangka pulak entry terakhir bulan lepas menarik minat ramai ya..ehhehe.."For you, my-husb*nd-to-be". Memang best pun. Kalau lah saya boleh jadi macam penulis surat tu.....hmmm =) Tapi ada lagi ke gadis yang macam penulis tu? Bahagianya kalau ada pemikiran dan hati macam dia. Beruntung dan bertuah lah siapa yang dapat dia kan. Sesiapa kalau ada apa-apa yang menarik utk dikongsikan sila la kongsi-kongsi ya.


Oh ya! Tadi buka blog Anisku~
. ..rya hana diary.. .
Anis cakap....
"sue syg..nati men nari3 eh.hee.tingat gmbr tari sue kt fs kt ukm tu..cantik!!~^_^~"
Hmm ni mesti nis cakap pasal tarian jawa tu kan..yg ada selendang kaler kuning terang tu kan...yang make-up tebal seinci tu kan..yang bulu mata jadi pnjg sbb pakai bulu mata palsu tu kan....yg gmbr sue 'tak-sedar-diri' tu kan..ekekeekekeke..malu la nis..tu gmbr masa tgh tak bape nak kenal diri. cam tu la rupenya. huhu. sampai kena marah dgn org tu sbb pakai macam tu.. tah apa-apa je sue ni kan.... Huwaaa malunya la... Tapi takpe la. dah jadi pun. sekurang-kurangnya sue dapat pengalaman menarik jugak kut. hehe. ha nanti kita nari lagi ya. tapi kena tggu anis balik mesia dulu la. takkan nak nari jarak jauh lak kan. Hahahhaha.


Esok ada discussion kat ptsl. Tapi tak prepare apa pun lagi....Dan oh yes! Baru dapat berita esok tiada discussion. Sudah di-cancel-kan juga. Thanks Ainaa *secretemotion. Rajin-rajin singgah la blog beliau. Sungguh unik lagi cantik ya. Heeee. Hmm memandangkan semua lecture pun cancel jugak esok, so esok free!!! Yes! Yes! Boleh balik! Aik tiba-tiba je nih....hahahahhahahaha. Dah la baru sampai dari rumah dah nak balik lagi. Tah apa-apa tah.

3 comments:

ali said...

dah tahun akhir ye?

SuRAizA~ said...

belum laa...
skang thn2

ali said...

sume skali bape tahun?
saje menyibuk...course su ni menarik...
tak pernh terpikir pon dulu....asyik nk p engineering jer...