I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Wednesday, February 17, 2010

Bila Cik Rya Hana Masuk Hospital*

Assalamualaikum

Nak cerita pasal entry orang lain boleh tak? Owh saya anggap boleh lah ya since this is my blog so tader saper2 boleh kata tak boleh. HAhahahaA. Apakah? Ok..ok..lupakan. Nak cakap pasal Cik Rya Hana yang masuk hospital as a-doctor-to-be ya bukan as a patient.

Seriously sangat berbangga dengan beliau yang comey2 dan manja2 boleh belajar medic dan akan jadi doctor dlm masa 2thn dari sekarang. Erm 2thn ++ lagi kut. Kan nis? Sebab nis skang dah tahun3...So, sue anggap lagi 2thn lebey la kan nis study..Heee..

Kalau sue la...memang impossible..sebab..hm sue rasa nis pun tau kan. Sue tersangat la tidak suka dgn hospital, klinik, ubat, doctor...tapi kalau dr anis ezzah masih boleh dipertimbangkan laa hekhekhek. Bau klinik yang sungguh tak mesra hidung tu akan memberi kebarangkalian kemuntahan keberulangkalian kepada cik sue ya. Tidak pasti punca sebenar. Cik doktor mesti taw kan.Heheheh.

anis kata, ni la hospital kidney kat syari' jehan
sue nak g hospital ni nanti nis kena bawak sue g cni
tapi bukan nak masuk dalam sue nak amik gambar kat tangga ni je
hahahha

anis dengan doktor..erm doktor apa yeh...
dr ahmad kut..kan anis?

inilah gambar..........errr gambar pe nih?
kalau nak tau sila pegi ke blog dr anis kita ya
eheh

Nis~ kata, "sue..tgk kite attach waktu cuti.best2.hihihi.sue suke duk clinic x?macam mne tu nanti..uppss"

Hahhaa ofkos la sue tak suke! heheh

Untuk gambar yang lebih banyak sila ke bila anis cerita pasal medic
Lagi banyak gambar2 mengerikan...errrr mengerikan ke nis? hehehe. bagi sue la..kalau bagi anis mesti me-interesting-kan =)

Dan sungguh la banyak istilah2 medic yang beliau gunakan. Sila rujuk dictionary medic kalau nak tau pekebendanya ya. Ahahhahhaaahah

p/s-Sue memang suke promot blog orang pown..hee

4 comments:

Hanif in the blog said...

hehehe..
ape2 pun happy aje bca ur blog...
hehe..

syukur said...

salam awak....nak belajar buat blog bleh? ajarkan boleh?

ilah said...

besh mmng besh
tp msti pecah kpla stdy

:) my kezen pn bkl dr
skng smbng d Indon

SuRAizA~ said...

hanif
thanks
happy2kan diri anda hehe

syukur
salam
awk bukan dh ade blog ke?kan?

ilah
besh ke stdy medic hehe
i knw 'sum1' yg stdy medic n tahulah kut bgmna keadaan beliau..huhu..btw,thanks for reading this entry =)