I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Friday, February 12, 2010

*Contest Gambar Rindu Paling Kelakar atau Sengal

Assalamualaikum

Yay contest lagi!!

Menang ke tak menang belakang kira janji kita cuba dulu kan..kan..

Disebabkan sy telah di-invite oleh [pyqa] dan telah di-tag oleh [eiraEpy] untuk join contest nih...makanya, sy dengan rela hati mempertaruhkan gambar yang mungkin tidak kelakar tapi agak sengal juga ya..ha.ha.ha.

SYARAT-SYARAT UTAMA :


1) buat en3 khas dengan tajuk CoNteSt GamBAr rINDu pALinG kELakAR aTAu SeNGaL


2) serta kan sekeping gambar yg paling kelakar atau sengal yg tunjukkan korang amat merindui pasangan korang..x kisah la rindu pada hubby, wifey, tunang, b/f atau g/f.. ( sekeping jer..lebih pada sekeping kira batal..huhu..)..wajib gambar sendiri x kisah la edit atau ada aksesori tambahan..yang penting ada muka korang sendiri tau..


contoh gambar aku yg paling merindu dan sengal..hehe..

[the picture has been removed]


3) buat la ayat2 rindu sket..ayat2 yg paling rindu..akan dapat markah tambahan untuk sokong gambar korang..


4) tarikh tutup penyertaan adalah pada 15 feb 2010 @ tengah malam..



SYARAT-SYARAT TAMBAHAN :



1) jadi follower fikaryna untuk menambah kenalan aku yg hobi suka berkenalan nih..hehe...


2) korang mesti ada blog..kalau x, susahla nak jejak kan..


3) tag sekurang2nya 3 orang utk join contest nih..lagi ramai lagi bagus..pasangan yg dirindui pun bole join utk tambah peluang utk menang..hehe..


4) lepas en3 siap, tinggal jejak kat ruangan komen en3 nih atau shout box ..supaya sng nak list senarai peserta yg join..


5) mesti letak banner contest ( gambar aku la tuh..haha..) di side bar atau di atas blog anda dan juga dalam entri pertandingan. Dan jangan lupa link balik en3 korang kepada fikaryna..



**************************************************


Dan inilah gambar kesengalan suraiza yg memang sungguh la sengalnya sampai ade yg cakap "you are the queen of the m*nk*y" sebab g peluk pokok tuh padahal peluk je mne de gayut ke hape kan..kan.kan..
takpe rindu punya pasal
haahahahhah

(gambar terpaksa dihilangkan atas sebab2 keselamatan. dan contest pun dah habes)


Disebabkan kerinduan sy pada dia dah sampai tahap ketinggian gunung everest tuh (ceh2 sbenarnya tak suka nak cakap pasal ni dlm blog tapi kan sebab syarat dia kan nak kena kata jugak la kan ekekeeke) dan pokok klapak pun jadi mangsa. Tak kesah kan, pokok kelapa pun pokok kelapa laaa...heeee


Jom nyanyi sikit


Underneath pokok klapak
I will wait for you
Oh darling here me lah
Don't tutup pintu

Ececececece......!!


okeyh2 skang nak tag orang lain pulak
.rENEx.
Zati Mcr
Wanie


cepat2 ya..tarikh tutup sok lusa je dah ni!

11 comments:

beLLa said...

rajin betol kmoo wat contest ye..
smoge menang!
underneath pokok klapak..hehehe

eiraEPY said...

sys comey!!
*_*

SuRAizA~ said...

beLLa
wah thanks bella!!!
muah2 ehehhe

eiraEPY
hehe comey ke?

ali said...

aik rindu sape tu?

SuRAizA~ said...

jeng.jeng.jeng.

biarlah rahsia

ha.ha.ha.

ali said...

yaaa saya tahu...
datuk K

SuRAizA~ said...

hahaha
ade pulak datuk k

fikaryna said...

nampak2..muka windu..hik2..gud luck eh..

ejaa said...

join gak ek.
hihi all da best :)
btw comey pic tu.
suwet.

shasha bee said...

awk!~ alolor...comey nya dia bwh pkok klapa lak tuhh. hati2 jgn smpy kelapa jtuh ats kpala.. CC:
gud luck ehh dear!~

SuRAizA~ said...

fikaryna
heheh
thanks sys mai tengok gmbr ni
mmg tgh windu tu,xbleh nk d sgkal lg kih3

ejaa
thank q!
jum kte join bramai2
gudluck 2 u 2!

pyqa
heheh
tu la nsb baek tader buah kelapa jatuh..klu tak dh xjd gmbr rindu plig sengal, die jd gmbr rindu dlm sepital hekhek
thanks ya!
gudluck 2 u 2 dear!!!