I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Wednesday, February 17, 2010

Happy Birthday NooR AqiDaH

Salam

Dah baca tajuk kan..so mesti dah tau kan entry ni pasal apa..he.he.he. Teruk bebenor la empunya blog nih kan. Tak kan nak suh orang baca tajuk je. Isk2.. Sorry..sorry.. Okeyh just nak buat entry khas for my best friend nih. Nama beliau Noor Aqidah bt Zainal Abidin. Sedap kan nama dia macam strawberi cicah cokelat. Ok stop merapu. Tengah gumbira nih memang la suka merapu. Hahahahaah

Selamat Hari Lahir Qida!
Happy Birthday Qida!
¡feliz cumpleaƱos Qida!


Yang ke21 ok
Dan kena terima hakikat qida dah DUA-PULUH-SATU sekarang ya
Sue 20 lagi
Hahhahaha

May Allah bless u !


Dan sapa2 yang nak tengok puan qida...uuppppsss CIK qida ya belum puan lagi ok hahhaha
sila scroll ke bawah




***************
**************
*************
************
***********
**********
*********
*******
******
*****
****
***
**
*




.Jeng.
.Jeng.
.Jeng.




Taraaa!!!!!!!!!


[picture has been removed]


Qida tak bley marah sue letak gambar ni sebab...
gambar ni qida dah bagi kat sue
so dah jadi harta dan hak milik siti suraiza shaari secara sah hahah


dan jugak...
sue dah tolong publish kan untuk qida
secara eksklusif lagi tu kat blog sue nih..
org lain ade?tader kan..heee
oleh itu qida dengan bf qida kena belanja sue heheh


1 comments:

nis~ said...

happy birthday yg ke 21st to qidaaaaaa kembar sue!hikhik
semoga pjg murah dimurahkan rezki..amin..=)