I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Tuesday, February 2, 2010

Jom reramai join contest nih!

Assalamualaikum


Nampaknya pagi 2/2/2010 ni pun ada entry lagi ya. Rajin sungguh Cik Sue ni nak meng-update blog beliau kan eheh. Sebenarnya memang tak de niat pun nak post apa-apa pagi ni. Tapi tadi me-rajin-kan diri jalan-jalan blog
abc+123=eiraEPY


Saya suka lagu kat blog Eira ni. Tapi taktau tajuk dia. Hehe. Sbb tu blog dia nih dikategorikan dalam *Blog Lagu Best*


Dan ternampak la pulak satu contest ni..
So saya pun me-rajin-kan diri lagi sekali untuk join contest ni jugak


FRIENDSHIP CONTEST


[the photo has been removed]



syarat2 yang kne dipatuhi...hehe


* gambar mestilah gambar korang dgn mmber2 korang.xkesah la brpe org pun tp jgn r smpai 1clas plak...hehe (nnti dh mcm classmate contest plak)


* paling penting msti original ok,jgn copy kt tenet plak....klu nk edit2 pun suke ati la tp msti menampakkn "FRIENDSHIP" tu.


* hah!!! lg 1 plz la letak banner kt atas ni ye kt blog korang,bleh mempopularkan cik mar&kwn2 !!!hahaha (sengal je bunyi) xtually tuk meramaikn blogger tuk join,senang ckit nmpk.


* pastu klu nk follow blog cik mar ni, follow la.tiada paksaan ok. tuk memudahkan korang tau keputusan & persaingannye nnti better r follow,senang nk tau any progress about this contest.


* jz 1 picture je kay,kang terlalu rambang mata cik mar tuk memilih...hehehe


hadiah plak nnti cik mar pikir2kan ye...tp xde r smpai hadiah sebiji kete@sebuah rumah....hehe hadiah yg nmpk kiut la wokey??


Tarikh Tutup : 12 FEBRUARI 2010


p/s :- lagi 1 kan,jgn lupe tinggalkan link korang kat blog cik mar ni.nnti senang cik mar nk terjah blog korang tgok&kumpul gambar ye.pastu tuk sape2 yg private blog klu nk join izinkan cik mar menerjah jugak kay.ajak kawan2 semua join contest ni kay.


GUDLUCK YE!!!




Sebenarnya kan saya ada banyak+banyak+banyak sungguh gambar yang nak dipertandingkan nih...ceh ceh gaya cam banyak je gambar cik sue ni kan..ekekekeke
Takde la..tapi serius agak pening jugak nak pilih gambar ni...
Banyak sangat gambar dengan kengkawan...kawan2 skola.kawan2 asasi.kawan2 ukm.
Uish tak terkira banyaknya. Tapi takpe la, dah syaratnya pun kata satu gambar je kan supaya tak pening pihak penganjur nak memilihnya nanti.
Makanya satu gambar sahaja akan di-upload-kan oleh saya...hehehe


...................Dan................
Jeng..jeng..jeng..


Saya telah memilih gambar dengan kawan-kawan tersayang masa sama-sama jadi student asasi kat uitm dulu...Memang suka sesangat gambar ngan payung ni...Kenangan sungguh! Rindunya kat korang bakal-bakal lawyer sekalian!!!!!!!!! Heheheheh (*^_^*)~


(maaf. gambar telah dipadam oleh tuan punya blog. atas tujuan keselamatan. contest ni pun dah habes lama dah)


-sila klik pada gambar-


*Sapa-sapa kalau nak join contest ni jugak sila la jalan-jalan ke hanya aku




3 comments:

eiraEPY said...

salam sys...

yeahhhhh..
sys join s'x larh contest nih..
pic sys dgn kwn2 sys cantek lorh..
shemangat setia kawan!!:D

thanxx sys sbb sudi terjah blog eira..
*_*

and thanxx again cuz kategori kan blog eira lagu besh..
terharu...
+_+
kalu sys nak tau tajuk lagu tuh
nih tajuk dier
padaMu ku bersujud-AFGAN

ali said...

hahahahaha kamu mendapat saingan yg sengit dari blog acan capik...
http://acancapik.blogspot.com/2010/01/friendship-contest.html
ape pon semoga berjaya...cantik gambar....

SuRAizA~ said...

eira
salam
ehehehe cantik ke?
kaksu letak gmbr ni sbb gmbr ni boleh buat kaksu nangis ni kalau tengok..heee..bnyk btul kenangan gmbr nih..sedih,gumbira,pendek kata sume ade larh.yep kaksu suke sangat3 dgn lagu kat blog kamu tuh.thanks yeh bg kaksu knl lgu tu..nnt nk download n msk dlm fon bleh dnga sllu =)

ali
ehehhe sudah menerjah blog beliau
wah2 meriah sgguh gmbr mereka
tp ala2 classmate pic pun de jugak kan..ramai beno..ehhehehehe.
btw,thanks