I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Sunday, February 14, 2010

Korang memang best la!! ♥

Salam

Rasanya tak penah dibuat oleh cik sue ni tuleh entry banyak-banyak kali dalam satu hari..uppss dalam satu malam...Hahahhaha! Tengah ada banyak benda nak cakap ni baik cakap je dulu kat sini kan sebelum terlupa.

Hmm sejak tag-men-tag orang hari tu, dah rasa macam best pulak kena tag and lepas tu tag orang lain pulak. Yela...tak sangka pulak dapat respon positif dari kawan-kawan yang di-tagged tu. Seronok nih. pas ni ley la tag orang lagi ey. Hehehe.

Anis cakap:

uppss di tag o sue syg..

****************************************


Nanay pulak cakap:


post buat Sue tersayang yg tagggg nanay.
thanx dear. terharu terharu.


Nak tau 23 things 'bout Nanay, sila klik link kat bawah ni

tag 23 fasal nanay.

****************************************


Eira pun de cakap sumting gak:


tadi biler aku bukak blog,
aku bace 'gosip' kat page aku nih.
dengan muker ternanti nanti menunggu.
then terbaca 'gosip' sys sue santek niih
OMG~~~
aku kene tag larh
wakaka~
first time kene tag mengetag nih
al maklum larh
den nih ta fofular kat blog nih
(-_-). huhhhh


Sila-sila jenguk blog beliau, sangat sweet ye hehe


kene tag!!


****************************************


Dan Saidatul Azreen a.k.a .rENEx. pun ada meng-comment juga ya hahaha


Dia kata:

Pada awal entry,
salam.aku di tagged!! hehe..di tagged oleh cik SUE ni.nk tgok blog SUE ,korang klik je nama SUE
ni..hee


Dan pada akhir entry pulak,
sue,sy da wat da tag nih..nak hadiah!!heee..peace



Ok jom g blog cik .rENEx. jom!

tag from SUESue


Korang memang best lah!!!


5 comments:

HonEyBuNNy said...

tag ne kdg2 best jugak...coz bila tya soalan kita jgk leh tahu serba sedikt ttg mereka..ihih

SuRAizA~ said...

betul3
nnt ble sue kna tag agi, sue tag cik hneybunny pulak ya hee

.rENEx. said...

hehe..

btul3..setuju2..

nti kita balas2 tag ag..hee
=]

SuRAizA~ said...

nanti reen tag sue plak ey
=)

eiraEPY said...

yeahhhh~~
tag mmg besh..
heEee~~~