I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Friday, February 12, 2010

*Lucky Draw Dairy Girlz Scorpio

Assalamualaikum

Memang seronok lah pulak kalau nak dapat adiah ni kan
Ececeh belum dapat adiah lagi berangan lebih hahaha


Sekarang ni nak join lucky draw kat blog dairy girlz-scorpio pulak
Sis Eija ni buat lucky draw sempena dah 2tahun beliau memblogging
Lama tuh
Hebat2
Jeles tul
Saya baru setahun jagung je...hahaha


Hmm....
Boleh menang nih
Kalau lucky lah ya


Jom kita ikut lucky draw ni
Mana lah tahu kan.... =)
Tak salah mencuba
(*^_^*)~


Kalau nak join sila la klik link ni
eija


Tarikh tutup
17 FEBRUARI




1 comments:

eija ^_^ said...

tq...

sebab join Lucky Draw blog ja, ape nanti yang terkini ja akan inform...

good luck yea...