I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Friday, February 5, 2010

♥ sdg seronok bercinta ♥

"When you are in love you can't fall asleep because reality is better than your dreams."


"Love is a promise, love is a souvenir, once given never forgotten, never let it disappear."
-John Lennon


"Love is like a war:Easy to begin. Hard to end!"


*tiada motif-tiada objektif-tiada tujuan serta tiada sebab yang jelas* hakhak


Assalamualaikum


Hari ini sudah hari Jumaat tapi saya masih belum berpeluang untuk balik rumah lagi seperti jumaat-jumaat yang lepas. Semuanya kerana replacement class Dr Sharifah Munirah Alatas ya pada petang ini serta pada esok hari. Oh tidak mengapa. Saya tidak boleh mengeluh jika ianya kerana majlis ilmu. *tidak pasti mengapakah sy menggunakan bahasa melayu baku pula. He.He.He.


Tapi yang pasti esok lepas habes kelas tetap kena balik jugak. Ada yang menunggu kat rumah tu. Lagi pun penah ke siti suraiza shaari tak balik rumah bila hujung minggu menjelma? Rasanya belum penah lagi perkara itu terjadi ya. Hahaha. Semalam Dr Munirah dah pesan baca chapter1 sampai chapter3 buku 'Understanding Global Security' tu. Beliau akan bersoal-jawab dengan students IR yang sungguh rajin belaka. Dah suruh baca baru terkocoh-kocoh nak baca kan. Kalau tak tunggu final ya baru bukak buku tu. Hikhikhik.


*Gambar sekadar hiasan.eheh


Minggu depan pulak midsem exam untuk subjek prinsip pengurusan organisasi. Ketebalan buku untuk subjek ini tidak perlulah dinyatakan kerana sememangnya ia sungguh tebal. Chapter1 sampai chapter7 perlu ditamatkan pembacaannya sebelum hari Rabu ini. Owh exam di DG *Dewan Gemilang. Belum pernah lagi midsem kat DG. Rasa macam final exam pulak.


Semalam juga tanpa rasa menyesal walau sedikit pun telah me-nerbang-kan sejumlah $$ buat kesekian kalinya. Thanks untuk jiran-bilik-depan *Dayah and Shima kerana turut sama dalam membuat pemilihan. Tak lupa juga my mom and my rumet, Isha. Termasuk la my best coursemate Ika. InsyaAllah esok sampai lah parcel kat rumah. Rasanya abang-pos-laju tu pun akan merasa boring ya kerana tiada rumah lainkah yang harus dituju oleh beliau untuk menghantar barang. Syik rumah dak ni jek. Haahahaa.


Nak join contest kat shoppaholic shawl pulak..contest yang kedua akan dijoin sejak berblogging nih. Tapi belum join lagi laa. AKAN...Sebab nak kena amik gambar dulu la baru boleh join kan. Hehe. Jom kita join contest ni pulak. *girls only.llki tak boleh sbb korang kena pakai shawl kalau nak join jugak.hehe. Tarikh tutup 27 Februari~


p/s-shud suka post "kerana dia manusia biasa".kita pun suka jugak.heee ('',)


*owh baru perasan tajuk takde kena-mengena LANGSUNG dengan entry ni hahahahah. erm mgkin ada kena-mengena ckit, pengakuan ikhlas. "Sy sdg seronok bercinta dengan sbjk non-traditional security issues skrg hehehe"




10 comments:

ali said...

ala cik su...tk salah bercinta pon...
eh nk ajak su borak jap...
nk tanya sikit pasal law...

SuRAizA~ said...

law?
hmm knpa dgn law?
nk borak kt mne ni
ym?

ainaaamira. said...

last2 class cancel. sabo je la. huhu.

♥SYAFIQAH ♥ said...

haha..yup yup...x salah pun b'chenta..hehe :)

SuRAizA~ said...

ainaa
tu laa pasal
baca macam nak exam kut
hahahaa

syafiqah
yep
seronok kn bercinta
hehe

HAZ_SHAMEER said...

1.bercinta xsalah.cuma kena tahu antara sebagai tanggungjawab fitrah seorang manusia atau sekadar mengisi kekosongan hati.

2.ermm cik suraiza kata nk berjimat..

3.shawl itu ape?memang tak tau..

HAZ_SHAMEER said...

Atau... cik suraiza ada suke kat seseorang tapi....ermmm itu yang tajuk entry jadi mcm tu heehehhe..:)..sorry

SuRAizA~ said...

Haz_Shameer
at 1st, i thought you are a girl
huuhu sorry
1. setuju
2. ha mmg la..tapi hmm..
3. shawl itu membuatkan anda tdk nmpk rambut saya hehe

hahaha mne ade..xde suka kat sesape pun..tajuk entry tu saje2 tiba2 datang pulak die

HAZ_SHAMEER said...

tiada maaf bagi mu hehehe : im a guy la cik suraiza...nama sy mcm lelaki kan..

Pasal shawl tu dah agak dah..ehe..cuma nk confirmkan jer
by the thanx bagitau...

SuRAizA~ said...

haz tu mcm nma perempuan jgk.
so sy ingtkn haz tu nma awk and shameer tu nama ayah awk..mana la sy tau..