I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Wednesday, February 10, 2010

tag : a note

Assalamualaikum

Dengan ini diumumkan,
sy telah di tag oleh cik kiut-miut ini a.k.a ~pyqa~
Beliau yang membahasakan diri beliau pyqa.
Oleh itu saya pun panggil dia pyqa jugak. Heehe.

****************************************


Rules:
Once you've been tagged, you are supposed to write a note with 23 random
things,
facts,
habits,
or goals
about you.
At the end, choose 5 people to be tag


*****************************************


1) Ramai orang panggil Sue


2) Ada orang panggil Ija


3) Jarang-jarang orang panggil Siti


4) Kadang-kadang orang panggil Suraiza


5) Kalau kat rumah family panggil kak ngah


6) Anak ke2 drpd 3beradik
*so ada kak long and ada adik sorang


7) Lahir pada 5 may tepat jam 7.55 am
pada hari Jumaat
bersamaan dgn 29 Ramadhan


8) Sampai sekarang tak tau makna nama sendiri
*Suraiza*
Hasil nama yg direkacipta oleh mak dngn abah terchenta
hehehe


9) Saya dilahirkan di rumah ya.
Tak main la sepital2 ni an hahaha


10) Masa kecik sangat suka nangis..errr skrg pun..heee


11) Saya seorang yg shopaholic..
noveLholic..
and also pinkaholic


12) Tinggi 159 Berat 41 = Underweight! cis


13) Mahu pergi ke Sepanyol
*konon amik bhsa sepanyol la kan skrg sbb nak g Spain nanti ha3


14) Tak reti simpan duit.
Habeskan pandai laaa...hik


15) Penah ponteng lecture sebab kucing mati
*rindunya kat Omey~


16) It's really hard for me to forget someone that I really l0ve
*so please kalau agak2 tak mahu teruskan sstu yg dh bermula tu,
sila jgn biarkan diri anda dicintai oleh saya


17) Sangat tidak suka dengan mereka yg tak reti nak menepati janji
*cancel last minute ke apa..ish mmg boleh buat hati jd panas


18) Biasanya ada 1 jam loceng dan 2 jam hp yg akan tolong jerit tepi telinga supaya tak terlajak tido sampai tengah hari


19) Sgt menggilai shawl sekarang ni
*ada sape2 nak bg free tak? ehehheheh

20) Saya seorang yang rabun.
Maka, sy tidak akan dapat melihat anda dengan jelas tanpa
bantuan spec dan juga contact lens

*jgn kata sombong lak kalau tak tegur tu.
kira tgh malas nk pakai spec/lens lah tu gamaknya.
tu yg wat bodo je hehe

21)
Saya potong kuku hanya pada hari Khamis dan Jumaat sahaja



22) Tak pernah keluar berdua dgn mana2 llki
even kawan2 pun mak tak bagi


23) Tak suka+benci ngan orang yang cakap kasar.
*sila gunakan bahasa yg sopan ya kalau nak cakap dgn saya.
budi bhsa tu budaya kita. so please jg tutur kata anda.


::Sekian terima kasih::




Mereka-mereka yang bertuah:
hehehe bertuah la kena tag~

. ..Anis Sayang.. .
AnAk iBu a.k.a Nanay
eiraEPY yg cOmey
Zati my x-rumet terchenta
ainaaamira @ secretemotion
ali
L.Lawlett


dan siapa-siapa yg nak buat pun boley...dialu-alukan..hee


Sila buat tag ni ye mane2 yg dah di-tag-kan secara rasmi oleh cik sue okeyh~ =)


p/s-happy birthday arip


8 comments:

L.Lawlett said...

hm , ye la , bila pikir 2 balik kan?
berapa ramai je yang lahir kat rumah kan?

tapi tak paham la , ape maksud kamu ditagged?

areev19 said...

wah..baiknye cik sue nie.. bgus2 =)

eiraEPY said...

sys santek..

thanxx cuz tag eira..
+_+

AnAk iBu said...

thanx..!
nnti nanay buat yerr...
nanay xde kat rumah senirik neyh..
arigatokkk!!!!

SuRAizA~ said...

L.Lawlett
hmm betul2..setakat ni sy baru tau ade sorang je knln yg dilahirkan kt rumah jgk. hehe. sy ditagged mksudnya sy kena jawab beberapa soalan mengikut apa yg sy kena tag tu la..nk sy tag kamu juge ke encik L.Lawlett..err susahnya nama kamu

areev19
erm baik ke?
hehe entahla

eira
sama2 kasih cik eira!

anak ibu
u r welcome dear
tak kesah lambat pn
janji buat eh
nak tau jgk 23 things ttg kamu =)

eiraEPY said...

ade kesamaan dgn eira lorh..
huhuhuhu..
lagi lagi part boros tuh..
yeaahhh~~

ainaaamira. said...

saye di tagged!
nnti org buat eh sue. hihihihi.
tunggu balik rumah nnti. hehe.

SuRAizA~ said...

eiraEpy
hahah
yeke?
wah best ni
xde la boros sorg2 ha3

ainaa
ha ok! =))