I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Monday, March 22, 2010

ATIQAH SWEET GIVEAWAY*

Salam


Nak join giveaway pulak. Hehhe. Banyak post pulak hari ni kan.
Terjumpa blog giveaway ni kat blog BELLA

"Hai kawan-kawan! jom sertai ATIQAH SWEET GIVEAWAY. hadiahnya satu kotak yang mengandungi 9 biji hand-made chocolate yang dibuat oleh Sweet Brown! Coklatnya sedap tau! Jadi apalagi, jomlah kita sertai ATIQAH SWEET GIVEAWAY di http://pepelungu.blogspot.com..JOM-JOM!" 

Mari-mari!!! (okey yang ni saya tambah)

So, jom ramai2 memeriahkan giveaway Atiqah!~

Syarat-syaratnya adalah...........

1. buat satu entri tentang giveaway ni..tajuknya mestilah "ATIQAH SWEET GIVEAWAY"

2. di dalam entri tersebut, letak gambar di atas.. :-) kalau taknak letak pun takpe.. :-)

3. kemudian, di dalam entri tersebut haruslah ada ayat di bawah:

"Hai kawan-kawan! jom sertai ATIQAH SWEET GIVEAWAY. hadiahnya satu kotak yang mengandungi 9 biji hand-made chocolate yang dibuat oleh Sweet Brown! Coklatnya sedap tau! Jadi apalagi, jomlah kita sertai ATIQAH SWEET GIVEAWAY di http://pepelungu.blogspot.com..JOM-JOM!"

4. kemudian, beritahu nama dan alamat blog @ entri di komen box saya.. :-)


hadiah ini hanya untuk 3 pemenang.. :-)
setiap pemenang akan menerima satu kotak yang mengandungi 9 biji coklat! :-)

tarikh penyertaan 6 MAC 2010 - 9 APRIL 2010

1 comments:

-atiQah- said...

hai follower 345..hehe..terima kasih kerana join.. :-)