I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Tuesday, March 9, 2010

.ini hidup saya.baru dpt tahu ada orang ambil tahu.

"Never expect things to happen,
struggle and make them happen.
Never expect yourself to be given a good value,
create a value of your own"

Assalamualaikum

Hm nak cerita pasal minggu lepas punya cerita tapi macam dah tak berapa nak ingat sangat. Tapi belum lupa lagi. Cuma kurang ingat je. aHAhaha. Sorry2! Adeh. De yang nak klik kotak kaler merah yang berisi simbol 'x' di sebelah-kanan-atas ni ya. Heheh. Sabar..sabar..


Taktau entah macam mana nama naik dalam kelab PESEPSI. Dah la jadi timbalan exco kerohanian. Wah kerohanian tu. Insaf kejap. Hee ok la bukan kejap, insaf terus. Hehe. Ni mesti keje Ika ngan Lin nih. Takpe2 terima aje la. So bila dah jadi exco ni automatik la jadi ajk pulak untuk dinner 19hb ni. Dan tercampak lah pulak ke bahagian cenderamata. Makanya, sebok laa nak kena cari cenderamata, hadiah, hamper, sijil bagai untuk dinner minggu depan. Minggu depan ok..belum keluar pun lagi ni nak cari barang2 tuk hadiah tu sume. Adui sempat ke? Takpe boleh mintak tolong ika ngan alin. Oh ya dinner kolej 18hb. 20 dan 21hb ada kelas Dr Tang pulak. And 21hb ada presentation! Wah 18, 19, 20, 21 March nih penuh dengan macam2! Boleh ke? Sempat ke? Aishh.. Kena positif kan? =)


*Malam ni : meeting ex-Majlis Tertinggi MGG 2009
*Khamis malam : mesyuarat gabungan pmsp + pesepsi & meeting ko-k
*Jumaat petang : mesyuarat pesepsi/dinner
*Sabtu : ko-k kat rumah seri kenangan cheng, melaka
Ahad : sidang parlimen mahasiswa ppsps & nak keluar beli cenderamata utk dinner


Kesimpulannya,
mgkin tak dapat nak update blog dlm jangka masa yang dinyatakan di atas
'mungkin' yaa...
hehehhe


6 comments:

sayaBerd said...

yeye la ko adik yuna.
serius x caye,
wakaka

en.alierostam said...

ok la tu
ad org kate cam artis
haha

SuRAizA~ said...

berd
ade aku ckp aku adek yuna sampai ko tak percaya bagai??takde kan??

en.alierostam
seriously, tak suke!

ali said...
This comment has been removed by a blog administrator.
fikaryna said...

su comel la..huhu..

HAZ_SHAMEER said...

CIK SURAIZA...ermm teringat dulu2 terlibat ngan biro kebajikan dan annual dinner...since 1st year sampai lah tamat belajar...uhuk2 banyaknya kenangan...

ermm kalau bernasib baik boleh dapat sijil2 percuma dari kolej atau HEP...ermm tapi itu dulu2lah

CIK SURAIZA...yuna dan cik suraiza ermm xdalah sama sangat tetapi ada persamaan dari segi kedua2nya membawa kegembiraan.

YUNA membawa kegembiraan melalui lagunya.

CIK SURAIZA membawa kegembiraan melalui tulisannya.