I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Monday, March 1, 2010

Saya bertuah ada follower seperti anda!


"Ya Allah, inspire us that we may be thankful for the blessings You bestowed upon us and our parents. Kindle within us the desire to do what is upright and pleasing to You. Grant us righteous offspring. Verily, we turn to You in repentance, surrendering ourselves in earnest."


Assalamualaikum


1 Mac 2010
1:13 pm
Dalam bilik bernombor 109
Blok K19C
Kolej Ibu Zain, UKM


Sangat tak sangka dapat banyak comment yang membina,
menaikkan semangat,
dan menguatkan jiwa daripada follower2 sekalian...
waaahhhhh terharu sangat nih!
Nak nanges boleh? heee ok2 tak nanges
Tapi serius sangat terkejut dengan respons pembaca blog nih..
Korang memang baik hati
+ sangat memahami
+ sangat prihatin laaaa...
Padahal kita kenal dalam blog je kan
Tapi macam dah kenal personally pulak
Thanks kpd semua yang tolong saya
Secara langsung mahupun tak langsung
Sengaja atau tidak,
tetap dihargai..
Dengan itu, saya nak bagi banyak3+++


"♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ "
ni kat semua yang baik hati tu


(*^_^*)~



5 comments:

soffya said...

of coz...kite kan sm2 blogger.dunia ini perlu dirapatkan...krn mungkin satu masa kita bakal bertemu, dan bertentang mata. itu mungkin berlaku dan tidak mustahil syg....

fikaryna said...

setuju ngan soffya..apa yg bole dibantu walau dari segi kata2 pun dah cukup puas ati utk membantu..take care okeh..

HAZ_SHAMEER said...

cik suraiza..hidup ini adalah berkenaan tentang memberi dan menerima..ada waktu kita memberi dan ada waktu kita menerima...untuk menerima sesuatu mulakan dengan memberi sesuatu... : )...apa2 pun TQ..

eiraEPY said...

salam sys..
sys kene tag..
visit blog eira oke?
+_+

eiraEPY said...

ta pe, ta pe..
eira tlg oke.. =)

fez skli sys g kat button PRINT SCREEN kat sblh kybod kanan kat atas skali tuh..
then, biler da klik button tuh g pulak kat PAINT..
g kat EDIT and PASTE..
lastly, pic tuh SAVE erk..

jelas ta??
eira tkot sys ta pam jerk..
ta reti nak ajar lorh..
kalu ta bole and ta pam,
gitau eira oke?
=D