I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Friday, April 16, 2010

♥ Blog ni memang interesting pun. No wonder laa.. (mood perasan ye di situ haha)

Assalamualaikum

Yay dapat award yang kedua!
Terima kasih kepada encik yg memberi


Tapi..sebelum nak amik, rasanya kena jawab 17 soalan dulu..
Kalau tak silap la
Sebab beliau pun de jawab 17 soalan tu jugak..heee

Soalan-soalannya adalah:

1. Apa yang anda akan buat bila anda tahu kawan anda tikam belakang anda?
Owh kalau dia macam tu, dia bukan kawan saya!
(dh terang2 dia bukan kawan saya kalau dia buat macam tu)

2. 6 orang dihati anda?
1) Mak
2) Abah
3) Kaklong
4) Ira
5) Wan
6) Atok

3. Anda rasa anda kacak comel?
Tak. Kucing saya lagi comel haha

4. Single or taken?
Single

5. Blog yang mana anda suka?
Blog yang tuan empunya blog tu tak sombong

6. Adakah bilik anda kemas setiap hari?
Mestilaaa...........

7. Lagu yang terakhir anda dengar?
Hurt by Christina Aguilera

8. Last text message
Ntah. Tak ingat

9. Last phone call?
Call my mom malam tadi sebab tension sangat study tak paham apa pun
Dasyat tul paper pagi td
huhuhu

10. Hari terakhir anda menangis?
Malam tadi. Sob..sob..

11. List 5 warna kegemaran anda?
Pink. Purple. Jingga. Brown. Merah.

12. Orang yang terakhir anda ber'YM' ?
"peney_haha"
(skang ni pun tgh ym ngan beliau neh. 
tah pape. asyik tingtong3. 
cam nak masuk umah orang je pdhl ym je pun)

13. Game yang anda paling suka ?
Taktau la. Sebab cam dah lama tak main game

14. Adakah anda peminat MCR?
Yes2! 
Teringat kat one of my frens, 
Zati yg sangat2 fanatik MCR sampai kitorang sume panggil die Zati MCR
Wah rindu pulak kat dia! =)

15. Ape perasaan anda masa jawab tag ini?
Tengah hangin dengan orang yg sdg ber-ym dgn saya ni.
Asyik nak melawan je
Cili mulut tu karang baru tau (wlupun tak ym guna mulut hahahaha)

16. Anda rasa tag ini best?
Ok laa..
nape soalan dia tak cukupkan 20 je
hahaha perli nampak

17. Tag lagi 10 orang.
Nanay
  
 Alamak terlebih satu..mintak 10 bagi 11 pulak kan..
Ala tak kesah
Memang nak bagi kat sume orang pun award neh
Siapa-siapa yg baca n nak amik award ni, sila-sila amik ya....
Jangan malu-malu pulak!


5 comments:

aqish basir said...

congrates! hehe

nenao said...

haha.. macam2. (^^)v

HonEyBuNNy said...

ngeh3...ok tq..nti ila jwp eh...berukband ila lmbt cm siput..huuh

.rENEx. said...

hee..thanks sue..reen da pernah dpt award ni..tp tak de lak soalan tu..nanti2 reen jawab yer..;)

AnAk iBu said...

mekasih kak sue..!
nnti nanay amek eh. ;)