I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Monday, April 5, 2010

Kasut! Ezma kena tengOk nih!


Assalamualaikum

Diriku kena tag lagi!!! Thanks ya cik ezmaliza kerana men-tag daku! Hahahaa. Tak penah lagi citer pasal kasut kat blog nih kan. Kira pertama kali nak citer la ni sebab kena tag ngan e.Z.m.@.L.i.Z.@. Entry khas untuk kamu la ni ya cik ezma. Hee.. Sila sila baca jangan segan-segan ya buat macam blog sendiri. Hahhaaha



:::Pertama:::
Saya sangat suka kasut ni
Serius..suka gile!
Nak pakai kawen nanti
Nak yg sebijik sama cam ni jugak!!
Haaahaaha



 :::Kedua:::
 Yang ni pulak kasut saya beli untuk dinner
Jom check it out!


Tak bley pakai lama2
Mau sakit pinggang sok pagi 
adeh

Baru pakai sekali je kasut ni
Segan
Merah sangat
hikhikhik


:::Ketiga:::
Kasut yang suka tengok n teringin nak sarung kat kaki




Memang high heels boleh menyebabkan masalah kesihatan ya rakan-rakan. Kalau pakai lama2 dan setiap hari boleh sakit dan masuk hospital ya. Hahaha. Oleh itu jangan lah selalu pakai high heels. Kalau kadang2 boleh lah kut. Eceh nasihat orang pandai. Diri sendiri taknak nasihat. Heheheh. Ok ok memang dah terang lagi bersuluh suka sesangat pakai kasut cam nih. Tapi tak pakai selalu k. Tengok event jugak ya. Diulangi.....saya  jarang pakai high heels walaupun gile high heels. Gasak la kalau tak faham pun.heeee




:::Keempat:::
Kalau nak keluar jenjalan ke kan,
lagi suka pakai wedges and flat shoe cam gambar kat bawah ni

 
Saya ada wedges macam ni kaler hitam
Malas nak mik pic
So google je la


Sekian sahaja entry kasut untuk kali ni...terima kasih..heheh  =)



9 comments:

yuyuEyuliAnayusOf said...

telan air liur byk2 tgk kasut2 niey.. :p

soffya cik bulan said...

huhu..lawa2 kasutnya..
tpi sume high heel..matilah mcm ni..he

ali said...

rang kan ade pameran kasut...jimmy chow pon ade sekali kot....p ar tgk...kat pwtc kot...

ardinihumaira said...

comel! :)

SuRAizA~ said...

yuyueyulianayusof : hahaha tau xpe..bile la nk dpt pakai =p

kak soffya : hee tu la pasal..mau terpeleot klu jln2 dlm mesia ni

ali : ala smpai smlm je la ali..dh habes pn pmeran tu

ardinihumaira : :))

Centado said...

wah, jual kasut pulak
:D

ZACK ENTRY said...

mengancam nye kasut..=P

mizzura said...

alamk..masih berhutang dengan ezma...jangan gitau dia yer...

cenitd_cenudh said...

huaaaa...beutifull:D