I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Friday, April 30, 2010

Semua kena baca! Mana tau nama korang tersenarai dalam wasiat neh..hee

Assalamualaikum

Wahai rakan-rakan blogger ku sekalian
Yang seramai 300 orang kesemuanya

Sila la korang melihat
Apakah isi kandungan wasiat ni sebenarnya~

Jangan terkejut pulak
Ianya bukanlah sebijik kereta 
mahupun sebuah banglo yg korang idam2kan selama ni
Hahahaha
Ianya hanya lah seekor......

Ya..inilah wasiat yang telah diberikan
iaitu ....seekor lembu yg kelihatan sungguh hot ya duk kat tengah panas tu kan mana lah tak hot
ekekekekekeke

Untuk menerima wasiat ini, kenalah menyiapkan segala task kat bawah tu ha 
********************************************************
1) Thank & link the person that gave you the cow
 thanks to
 ROXY ZAI
for giving me this cow
(teringat jugak nak tinggalkan wasiat tuk kite kan..terharunya..sob..sob..)

2) Bagi balik wasiat ni kat 7 blogger yg paling active atau 7 yg paling tak active
dan kepada sesiapa shja yg mahukan lembu ni sila la amik wat macam wasiat sendiri ey heheh

3) Bagitau dorang yg dorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat 
Baik laaaa....sat lagi i pegi blog dorang jerit2 kat shoutbox bgtau dorang dh dapat wasiat  
4) Cerita 3 perkara@apa yg anda selalu buat sambil tengok tv
baca surat kabar, makan, ngadap lappy

5) Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan
rasanya tak penah lagi la makan makanan pelik

6) Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK
setakat ni baru 722 org je 

7) Feveret soalan ni, camne korang berjumpa spouse or pakwe/makwe korang? Kat mana?
  hmmm...taktau.. mane penah jumpa lagi laa...

6 comments:

nenao said...

hahaha.. aper wasiat lembu. bagus jugak boleh wat keduri. hahaha

Roxy zai said...

hahaha..dah buat sup tulang ke blom??nak rasa ni..^_^

soffya cik bulan said...

he...besarnya wasiat.boleh bwk balik ltk kt blog tak nihh??he

SuRAizA~ said...

nenao: haa tau takpe..mahal tau lembu skang ni hahaha

roxy zai: alamk, sup dh habeh pun hehehe

kak soffya: ofkos la buleh kak soffya..mmg nak suh amik letak dalam belog akak pun..heee

mizzura said...

huh..ingat wasiat apa lah tadi..hehe..

ISAC said...

Buat korban tahu ni pun bagus lembu ni...