I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Tuesday, April 13, 2010

Skrg Dah Tahu~ ♥

 Dance like no one is watching, 
Love like you'll never be hurt, 
Sing like no one is listening, 
Live like it's heaven on earth. 


Salam


Image di atas telah di curi dari oDiN Weblog 
Hehehe
Ok la, tak curi
Dah minta izin nk copy

Rasa cam betul je..eheh
Dah memang betul pun..bukan macam betul
Mak pesan, "angah, skang bukan masa utk bercinta"
Tapi ni pesanan mak time skola dolu-dolu la hehehe

 "A man who TRULY LOVES YOU WILL NEVER LET YOU GO, no matter how hard the situation is "

7 comments:

Fatin Faseeha Azmi said...

this is so true :)

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

aku stuju ngn kedua2 statement tu.hehe

SheY PuLL said...

hahaha...

saye pun setuju...:)

ali said...

aku pon setuju...
llki klo mint kat perempuan akan perhatikan si gadis tu dari jauh sahaja...biar mase penentu segalanya...
perempuan plak rase diri perlu dihargai sampaikan semua kehendak die, die rase perlu dipenuhi oleh llki yg bergelar bf..hahaha

HonEyBuNNy said...

ila juga setuju...n dah ahammmm...ihihi

HAZ_SHAMEER said...

salam dah lama xmasuk cik suraiza punyer blog..ermm baru baca blog cik suraiza...Dalam hati tengah ada taman ke skang ni?hehehe

Ermm saya xberapa setuju dengan statement diatas...

Ada waktunya kita terpaksa melepaskan orang yang kita sayang kerana untuk kebaikan si dia..

Kita menyayangi dia dan kita tahu kita terlalu yang amat cinta akan dirinya.Cinta kita kepada si dia membawa ke syurga.

Tetapi sampai satu masa apabila keadaan tidak memihak kepada kita,kita terpaksa melepaskannya...

JANGAN SALAHKAN PERPISAHAN
TETAPI SALAHKAN PERTEMUAN

APA2PUN SEMUANYA TAKDIR
QADA N QADA'

PERTEMUAN KERANA ALLAH
PERPISAHAN KERANA ALLAH

Ermm tapi apa2 pun saya setuju part no matter how many stupid things men do,the women never stop love their guy...ehehehe

SuRAizA~ said...

Sy sgt stju dgn semua kcuali haz_shameer..hehe..takpe,sume org ad pndpt die sndri..klu ikt pngalaman, mgkin sy & kwn2, mmg betul laa statement kat atas tuh