I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Thursday, May 20, 2010

Penting! Siapa yang bergelar blogger tolong baca!

Salam

Korang...
tolong..tolong..tolong...

Please...please..please

Kamu jangan nakal..heee
dush dush!!!
(amik kau..tu la memain lagi dgn kawan2 belog sekalian sape suro)

Haahahaha
Sorry guys

Sebenarnya tadi wat blog-jogging
Lama dah duk rumah makin gemOk je rasa
Makan tidur makan tidur online offline je tau

Lepas tu..
al-kisah terbaca la satu blog nih 
yang buat pasal "blog anda berat ke tak?"
siapa nak baca silakan ke
~ blog farihah@air-ah


Sebenarnya kan, adalah lebih baik blog anda tak berat
hehe


Sebab kan...
kalau berat, susah betul orang nak masuk blog anda terutama saya


Hmm
Ini kerana internet saya tidaklah selaju dan sepantas internet anda semua


Susah tau
Kadang-kadang boleh hang jugak laptop dibuatnya
Apatah lagi nak tinggal jejak ke jerit2 ke kat shoutmix
Memang tak boleh
Tak sempat sebab laptop dah hang
Page lambat loading la itu la ini la huhu


So better check blog korang berat ke tak
Tadi saya dah check
Blog saya yang tersayang ni memang ringan sesangat macam tuan dia
Hahahahah ok memain je
Tuan dia berat 40kilo
Tapi belog dia punya berat cuma..


144.94 KB
Load time - 1.1 seconds
Average Speed per KB  - 0.01 seconds


Bawah 200 KB kira tak berat kan (ikut kata farihah la)


So blog saya tak berat
And tak menyusahkan siapa-siapa yang masuk sini kan?
Okay
Bagus....=))


Boleh klik
website speed test 
kalau nak check size or timbang berat blog masing-masing 




Mana yg terlebih berat tu,
boleh la kurang-kurangkan..
Nanti tak payah la nak tunggu page loading lama-lama
Kan..kan..
(gambar tu simbolik kepada sebuah penantian yang lama hahahahha ada kena-mengena ke eh takpe belasah je janji ada gambar)

12 comments:

soffya cik bulan said...

hehe...nk timbang jugak lah..
sis, tnye ye..cmne msuk blog akak, brt tk?

HAZ_SHAMEER said...

gambar itu melambangkan cerita sebahagian daripada kehidupan cik sue..hehehe

atieabie said...

ok2..i nk check jugak..tq..:)

shaa bonitaa said...

eh eh..ringan jgk ea blog saye...heee :p

reen_sofee said...

heheh
blog anda tak berat sebab saye bukak trus keluar!
tahniah!
heheheh

SuRAizA~ said...

kak soffya: owh tak berat sgt lah..ok lagi =)

SuRAizA~ said...

haz_shameer: wah yeke?hahaha.mungkin =)

atieabie: u r welcOme!

shaa bonitaa: ringan ye..wah bagus2!

reen_sofee: hehehe yeke?? tq2!!!

HAZ_SHAMEER said...

cik sue ini lagu apa ek?...saja nak tau ;)

SuRAizA~ said...

Lagu Soko - Take My Heart

beLLa said...

oh.baru tahu pasal berat2 nih. berat badanpon xtimbang ag. slmtla blog xberat sgt. ;p

HAZ_SHAMEER said...

terima kaseh cik sue..

miss B said...

thanx!hehe..
keep in touch!.=))