I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Wednesday, May 5, 2010

To my followers, please take this! I give it to all of you!

Assalamualaikum




Sempena birthday Siti Suraiza Shaari hari ni dan jugak sempena hampir setahun tertubuhnya “Memoirs of Suraiza, Her Memoirs”...dan sebab dah berjaya mengumpul 317 orang followers serta adanya blogshop sendiri (walaupun baru ada 32 orang follower)...
...dengan sukacitanya tuan punya belog nak menganugerahkan AWARD di bawah ni kepada followerku sekalian. Sudilah kiranya sayang-sayang menerima AWARD yg tak seberapa ni ya. ekekeke


*PENGHARGAAN KEPADA*
Seramai 317 orang semuanya (buat masa sekarang)
*TELAH MENERIMA*


*********************************************************
I'm 21 years old..sudah tua~hahaha
Blog pun dah nak tua jugak hehehe
ni yang lama~
ni yg baru dan terkini.....amik tau!
Terima kasih kepada semua, tak kira lah yg follow mahupun yg comment serta yg sampai sekarang saya taktahu siapakah gerangannya yg tinggal pesan kat belog nih. Terima kasih banyak3+++

18 comments:

anish said...

nk amik :D
tengs! suke ur blog :)

anish said...

lupe, happy birthdae! May Allah bless u :)

fikaryna said...

selamat ulangtahun..moga panjang umurnya dan dimurahkan rezeki serta dipermudahkan segala urusan..

aku_tiewa said...

la besday u ke ari nie dear???
hepi besday la yea..smoga pjg umor murah rzki n success sokmo..

anggaplah ni hadiah dari tiewa yea..hik3

teruskan b'blogging..:)

Kampungku2u said...

Selamat Hari Lahir
semoga panjang umur serta dilimpahi rezeki dan mengharapkan tahun ini membawa pengertian yang bermakna dalam hidup anda.. =)

.rENEx. said...

thanks sue..nti reen amik yer...=]

Lemuni said...

happy birthday kak suraiza..
semoga impian akak termakbul,,dan tabah menghadapi dugaan. :)

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

slmt hr jd...smga cpt kawin.

rad said...

am ulang tahun, 21 muda remaja lagi tu. kata orang tua tua, darah pun tengah manis lagi :)

beLLa said...

happy birtday cik sue!!
moga panjang umo mura rezeki..cepat kawen cepat dapat anak cepat dapat cucu n idop bahagia sentiasa..;D

complete x doa tuh?hee~

btw, thanx 4 d award ya! ;)

Roxy zai said...

tq darling..hepi bday!!^_^

L.Lawlett said...

saya ingat award apa lah tadi. anyway ,thanks kerana menghargai follower awk.saya akan selalu melawat ke sini =)

Nida said...

Selamat ulang tahun kelahiran.. semoga dilimpahkan rezeki buat Suraiza..

Nanti akak gantung award ni dalam blog akak ye... thanks

shasha bee said...

awak...da amik dah award awk... tengs alot and alotss... muah ckit ! hee.

Miss Rara said...

na amek jugak...hehe..trimas krn mghrgai kami para follower...slm ulangthun kelahiran..hehe

SuRAizA~ said...

terima ksih semua!!!
=)))

FarHa said...

wahhh tq3~~nanti sy tampal kuat2 kat blog yee...

♥cutebabygirl♥ said...

owh. yg ni eh.
ok2 tenkiu.
nnt aku amk.
anyway happy belated besday~ (^_^)