I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Monday, May 3, 2010

Versus!!!!!! Mana nak cari???

Assalamualaikum

Memang dah lama cari novel Hlovate yang baru ni tapi tak jumpa. Hari tu yang jalan-jalan pergi mph mid tu siap jumpa budak lari rumah bagai sebab nak cari novel Hlovate laa...tapi sebab tak jumpa novel Versus nih so novel lain jugak la yang dibeli...patutnya save duit untuk versus..haih



 Please tolong kalau siapa-siapa terjumpa or ter-tau kat mana boleh dapatkan novel ni..macam dah sasau semacam je nak baca versus ni..tadi terjumpa Hlovate punya page kat facebook. Apa lagi terus laa 'like' kan sebab memang like sesangat lah novel karya beliau walaupun sampai sekarang tertanya2 siapakah Hlovate ni. Memang gile suka baca tulisan dia. Tatau laaa....memang BEST gile korang. serius sume memang patut baca...kalau lah dapat jumpa beliau cik hlovate, mahupun puan atau pun encik, nak mintak autograf hehehehe. Kenapalah Hlovate ni punya cerita best sangat. rasa macam nak masuk je dalam cerita tu pegang watak dalam novel-novel yg dia tulis tuh sume. hahahahah memang suka berangan. tak ingat dunia. tapi serius suka sangat semua novel Hlovate!!!


Versus : Bukan mudah untuk berubah...dari tanpa arah ke sejadah, dari tepi jalanan ke sujud menghadap Tuhan~

10 comments:

HonEyBuNNy said...

Adusss..mana nak cari neh..he3..ila pun xtahu dkt mana...xpa2..jom kita sama2 cari eh..;-)

atieabie said...

sblh klej atie byk jual...kt kjg la....em,bli on9 xley eh??nwy,hlovate mmg bez sgt2 kn?:)

SuRAizA~ said...

honeybunny: hehehe jom2! klu boleh dapat mlm ni jugak kan best. poket doremon!!! haahaha

atiebie: eh cop! atie ukm jgk eh? duk kolej mana? kat ne pulak de jual versus tu? tak pernah nampak pun....huhuhu

kembatolo™ said...

kalo da jumpe, mintak2 la bagi kebenaran orang sini baca..hahaha

SuRAizA~ said...

kembatolo: haha boleh aje =)

nur ashikin said...

yup2, cte die sume best2.. sgt suke.. =)
actually, ari tu kt mph alamanda ade.. smpat jg la bwk lari satu ari tu.. heee..
tp tu time die bru2 je lancarkn buku tu.. hopefuly ade lg.. =)
sue da try cri kt mph lain ke?

septian angga said...

smoga dapet yaa :)

Kampungku2u said...

suraiza punya pasal jom kita p cari buku versus hehe... tak jumpa jgn balik ngee ~ =)

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

beli on9 je...mst ade pye

SuRAizA~ said...

nur ashikin: belum lagi..tak sempat nak kluar lg ni huhu

septian angga: insyaAllah akan cuba dapatkan =)

kampungku2u: hee jom2

xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ : xbiase pulak beli novel online..