I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Thursday, June 24, 2010

dan sekarang tidak lagi...

Salam

Saya tahu saya baru je post entry tadi

Tapi dah rasa nak post entry lagi..ada orang kesah ke..takde orang kesah pun cik sue..sila teruskan

Saya dah tak guna networkedblogs yang kat facebook tu..so apa2 entry yang saya pos takkan pernah wujud lagi dekat dinding tembok china mukabuku saya..dan saya sangat suka sebab sekarang tidak lagi..tidak ada lagi orang yang boleh baca apa yang dia tidak sepatutnya baca. Atau mungkin jugak sebab malu..owh itu mungkin...

Esok lusa mungkin dah tak ramai yang baca blog ni atau tahu blog nih wujud. Takpe..ada orang kesah ke..takde..so saya boleh baca sendiri sebab saya tulis bukan untuk siapa-siapa tapi saya tulis untuk saya..

Diary sendiri pun dah tak terkira banyaknya. Sebab diary tu macam buku and berat kalau letak dalam beg and susah jugak nak dibawak ke mana-mana, jadi apa salahnya guna teknologi. lagi pun beg berat masa sekolah dulu menyebabkan saya bongkok sabut..err tak sure lah pulak bongkok sabut ke apa, tapi tak lah seteruk si bongkok notre dame

Oh ya! Sekarang dah tak mau guna signature. Sangat bermasalah. Oh mungkin yang sebelum ni tak bermasalah. Yang sekarang mungkin...sekarang tidak lagi guna signature tiap2 kali nak post entry

Tadi pun dah mula buat pembersihan blog..remove apa yang perlu dan apa yang tidak perlu..Oleh itu,sila jangan risau kalau blog anda tiada dalam bloglist yang terpapar di page saya ni sebab saya masih lagi akan mengunjungi blog anda jika saya masih bergelar follower anda. owh mungkin terlebih perkataan 'anda' di situ

Facebook badge pun sudah di-remove. Konon-konon takkan ada yang kenal lah nanti hahaha

4 comments:

HAZ_SHAMEER said...

ermm cik sue sejak pertama kali saya membaca blog cik sue pasal cik sue membebel pasal kuat belanja...sampai skang saya terus membaca yang entry2 seterusnya..blog cik sue selalu buat saya terhibur..walaupun saya tidak kenal siapa cik sue..xpernah officially jadi blog follower cik sue..xpernah ada facebook pun..setiap kali membaca blog2 cik sue,saya sering membayangkan emosi,perasaan,your acting,respon ketika cik sue menulis blog..ermm xkisah lah macam mana atau apa2 resolusi baru yang cik sue telah buat...insyaALLAH saya akan terus membacanya.good luck :)

aku_tiewa said...

cik sue,

dont wori be hepi la..
i selalu ada m'jenguk u..
teruskan b'blogging yea...(^_^)

Belleza~ said...

haz_shameer:
wow!speechless.thanks kamu =)
p/s-sy ingt lg.smpai skrg pn sy xblh nk control habit tu. "kuat belanja"

tiewa:
hikhik
luv u cik tiewa!

soffya cik bulan said...

kenapa ye syg..lain sj bunyinya..smlh itu lagikah?