I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Tuesday, June 15, 2010

Segan.Dalam bracket: konon-konon segan



 Salam
Saya kan..
Sebenarnya kan..
Ntah la
Nak cakap pun segan
ekekeke

Tader..tader..
Sebenarnya dah kena tag dgn nenao
utk join contest ni
anda photogenic?


Syarat2nya:
1.terbuka kepada semua peringkat umur
2.gambar sorang2 tau. kalau ade pic org lain, nanti YEYEN aka IZYAN IZZATY REJECT gambar korang tu

3.gambar tu mesti lah se-PHOTOGENIC yg mugkin (bak kata penganjur) and dia tak kesah gambar tu di-edit atau tak
4.ingat..sekeping gambar je tau
5.mestilah menjadi follower YEYEN aka IZYAN IZZATY
6.kena buat entry khas pasal contest ni. pastu, tag minimum 3org
7.letakkan BANNER CONTEST ni kat sidebar blog
8.tarikh tutup : 30 JUNE 2010


ha ni la YEYEN aka IZYAN IZZATY
(ingat gambar ni pun kena letak jugak dalam entry khas yg korang buat utk join contest ni) 
Dan...
ini lah gambar yang saya pertaruhkan dalam contest neh haha

Taktau la PHOTOGENIC kah atau photogediks kah..eheh
************************************************************


(gambar dah delete.tarikh tutup pun dah tutup)


Owh ya...apa yang menarik dalam gambar ni kan..
Hmm...lama nak kena pikir ni hehe


Rasanya..pipi tu kut..hahahaha
tembam sangat kan..
tu mmg original ye..xde cocok2 ke hape hakhak
dari kecik lagi..tak caya nanti saya upload pic kecik2 dulu..heee
pastu..pakai baju merah menyala tu kan, cam menyerlah sangat tak? hik


Sudah2..jom tag-men-tag pulak
mari kita lihat, siapa yang kena!!! :-p


kak soffya 


Tahniah! Anda bertiga berjaya join contest ni sebab sue dah tag korang..hee
Semoga berjaya!

7 comments:

NurAqilah said...

gd luck dear

:)

Malek Ku said...

good luck..sy xleh masuk sb saya kenal ini orang

aku_tiewa said...

gud luck sue..
ha3..
kenapa la diri ini insan t'pilih???
mana boleh join,
x photogenik pun..
dah tu, x jadi follower org tu..
ha, aci la..ha3..

halal la eh,
x join...hi3
i malu...lalala

shasha said...

sue..jgn marah eg sya cakap// ur pic tu mmg tembam lah! hee..but still cute.
btw, gud luck dear!


eh..sya nak join jugak boleh?hee*wink*

soffya cik bulan said...

woww, ku di tag..
ahaiii....
insy, ku join...hehehehe

Syahid said...

oh..cute jugak..

MarelFira said...

thanx syg tag marel...sory, marel br je dpt on9 today..been bz ...

i heard that contest already closed!

ehehe, marel bkn photogenic pun..heee

xde rezki, thanx syg!