I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Wednesday, June 30, 2010

Sukanya!

Assalamualaikum


Yay berjaya tukar background!


Penatnye. Kepala pun dah pusing-pusing. Habis semua kena delete and kena edit


Bertambah-tambah rabun mata ni agaknya duk mengadap lappy je


Tak tidur-tidur


Apa pun.....GEMBIRA jugak!!!


Dah rasa macam blog baru pun ada jugak heheh


Cantik tak?
Cantik kan..
kan?... =)

3 comments:

Ries Lee said...

ala2 penjenamaan semula blog lah ni kan..hehehe..

soffea said...

comel. saye pon mcm nak tukar la rupe blog tu. mcm dh bosan. tapi takde mase lg. huhu.

Belleza~ said...

ries lee:ha'ah betul tu.penjenamaan semula =)

soffea: hehe comel ke. thank you =) tu la yg lama tu pun su rs mcm dh bosan. tu yg tukar.