I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Friday, July 23, 2010

bila masa pulak su putus cinta semalam...tahun lepas laaa


assalamualaikum

tiba-tiba rasa..err rasa apa ya..entah. takde rasa pape pun

jangan salah faham ya sahabat2 sayang2 pembaca2 belog sekalian.entry yang sebelum ni memang merapu aje. itu sesi luahan perasaan yang tak berkesudahan [sigh] 

alrite. lets move to the next story

semalam memang sangat rajin pergi kelas spain.konon-konon bersemangat waja sangat la.padahal bukan ada kelas pun.just ada meeting kejap dengan pensyarah spain tu pasal kelas and so on.jumpa pun dalam bilik beliau je.alang-alang dah tido kat kolej orang lepas tu boleh pulak buat macam rumah sendiri terus menumpang je kereta ain untuk ke ppbl.sekali jalan je pun

dan kelas spain sem ni macam best je. "macam" best memang bermakna best ya. sebab; pertama-berkemungkinan tidak akan ada final exam. kedua-hanya datang kelas untuk berkata-kata bukan bertulis-tulis lagi macam level1 and level2 dulu. ketiga-anda datang kelas,anda dapat A. fuyooohhh sape tak mahu.  keempat-tak ada assignment [ ya.su bukan seorang pembuat assignment yang tegar ]

nak tahu tak, boleh pulak ramai giler yang amik spain level 1 sem ni. and lecterur kata "mentang-mentang lah spain menang world cup." oho sebab itukah? tak akademik langsung la amik spain sebab world cup. heee

wait! wait! spain menang wc ke? omaigod! kenapa su tatau 

tata u'oll.
mahu pergi makan.
sebelum beruk datang curik makanan nih [ tadi ada sekor tumbangkan tong sampah tepi toilet ]


2 comments:

cik elina said...

ehh,
mana ada la.
spAin tak mnang wc pun.
malaysia yg menang.
agaga.
;DD

Mohd Ibadial Hafiz said...

haha...
ingat su putus cinta
patut pelik jew
ley je dye gelak2