I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Thursday, July 29, 2010

shawl baru~


assalamualaikum

hari ni pergi restock shawl and tudung and shawl and tudung. heheh. banyak sangat-sangat-sangat. sampai bawak balik ukm separuh and kd bawak balik separuh nak jual kat kawan2 ofis dia. su pulak jual kat kawan2 ukm dia. hahaa. ni pun tengah nak upload gambar kat blogshop and facebook. banyak sangat. ambik gambar pun ala kadar je. dah tak larat nak ambik gambar satu-satu macam dulu. 

jom tengok2 ckit jom





ini stock SHAWL LYCRA pulak tau. sekarang su macam dah giler pulak dengan shawl lycra nih. belum jual lagi dah sapu dulu buat koleksi sendiri heheh. memang lah mahal ckit kalau nak banding dengan shawl biasa...tapi sedap pakai laa..berat..tak jarang...sejuk...berbaloi-baloi ;p

esok kuliah pukul 8 pagi..lepas tu ada talk pulak. Dr. Kuik siap dah hantar email lagi tadi...dengan disertakan sekali perkataan WAJIB untuk kehadiran tu. kalau tak pegi dosa. baik lah pergi sebab nak2 dekat bulan puasa ni, kurang2kan la buat dosa tu eheh

0 comments: