I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Tuesday, July 20, 2010

su stalker? itu.memang.kerja.gila.orang.gila.macam.dia.


Assalamualaikum

wah wah dah rasa nak kena tulis belog tiap-tiap hari lah pulak sekarang. tak padan dengan kerja dan assignment yang dah beratur tunggu masa nak kena siap tu. sebok jugak nak post entry. sebenarnya kan..segan la. bila ada kawan-kawan yang baca blog, lepas tu nanti dia bagi tahu dia baca. lepas tu kan mula la su fikir balik..."err aku tulis apa semalam? aku tulis apa semalam?" hahahaha. entah-ape-ape-entah. baik kau jangan tulis belog la suraiza kalau dah penyegan sangat

hari tu kan sebok-sebok sangat duk sorok2 rumet baru kan. ala bukan sorok apa. saja. sebab dia pun blogger jugak. kira kebetulan je ni. sebab dulu duduk satu kolej pun tak pernah nak bertentang mata. ni bukan takat bertentang mata je. dah bertentang bagai dah. hahaha. memang tak sangka betul kolej ibu zain ni  kan. ha siapa nak tahu siapakah gerangan rumet baru su boleh la ke sini ye. kitorang dah plan sebenarnya nak sorok identiti rumet masing-masing. so bila dia dah buat satu entry pasal su, su pun nak bagi tahu semua jugak siapa rumet su sekarang. kalau nak baca boleh tengok sini@ahli rumate baru

ini cerita lain. macam tak perlu. tapi biarlah. bukan ada orang kenal pun. su nampak dia tadi. masa dekat fac. su dengan ika. err ika memang dah tahu lama. dan memang lah dia dah lain. makin segak sekarang ni su tengok. suka sangat stalk fb orang sampai dah tahu kami satu kampung. kalau la mak tahu anak dara dia jadi stalker macam ni, haru jadinya. upss...su dah terlepas cakap ke ni. mana boleh cakap kat sini sepatutnya...eceh. tak boleh cakap konon. blah la!!!! hahahah


*mmg dh jd stalker fb beliau paling setia sejak sekian lama. memangla gila kalau dah start sem. tido skang!!! zzzZZzz    


3 comments:

SyerAgh said...

tdo2 jgn x tdo.. haha

fikaryna said...

nakai ok..tp study mau tip top..huhu..kakak dtg nih.hehe..

ZACK ENTRY said...

mesti segan bila membe baca blog..lebih segan bila merapu kuat kat blog..jadi bahan ketawa..=P



latest entry koleksi terbaik punya