I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Tuesday, August 3, 2010

31 july & 2 august

assalamualaikum

ni masa induksi sabtu lepas. tak banyak gambar pun. saja nak letak kat belog nih. layan kan aje =p

sebahagian 1st year student yang hadir

ini group su. yg kena tutup muka tu adalah seorang kakak senior yg cun.ecece

outdoor game..ni group su yg tadi tu..muka budak2 je dorang ni kan haha

masa nak introduce siapakah daku yg sebenarnya..heheh

tutup muka.huduh beno.
dah petang.muka minyak2 mengalahkan buntut kuali ekekeke

bz bukan main.sambil cakap telepon boleh pasang tali.ni utk outdoor game.

***************************************

ini pulak gambar 1st meeting 'Kelab Pelajar Tahun Akhir' (KPTA) IZISH tadi

presiden kelab berucap..sila tutup telinga hahaha

muka2 student tahun akhir, kononnya..

yang tengah dan tepi baju oren-secara rasminya belum lagi jadi pelajar tahun akhir sbb sorang engineer sorang lagi cikgu. 4 tahun ye..

sambil makan sambil meeting ;-p

dah cun dah..tak payah betulkan pape da =)

sekian sahaja gambar2 yang ada..

oh lupa! tadi masa balik meeting kena kejar dengan *perro
bukan sekor tahu. tapi 2 ekor.
huwaaa seram betOl..nampak ganas beno. heh

*sila rujuk kamus spanish.gracias.

2 comments:

Kampungku2u said...

Suke tengok comel2 belaka... Sue lagi comel haha.. :)

princess lovalino said...

..hhee, nk kne rujuk kamus spanish gak kew kak ngah..