I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Friday, August 6, 2010

bukan camelia


assalamualaikum

kenapa entah sejak dua menjak ni macam kering idea je. tak tahu la nak tulis apa lagi dekat belog ni ha. walau pun memang banyak sebenarnya nak cakap. tapi entah lah. macam tak tahu pulak nak buat ayat macam mana. sebab perkara yang nak diceritakan tu macam tak patut pulak nak diceritakan kat sini. nanti ada pulak yang salah faham lagi kalau bukak topik-topik sedemikian rupa. makanya tak payah cerita la kan

kelas spain tadi seronok ber-chatting je la. kena chat dengan orang sepanyol pulak. owh orang sepanyol ya tuan-tuan dan puan-puan. bukan orang malaysia yang pura-pura jadi orang sepanyol. hahaha. dah la kita ni baru nak merangkak, diorang tu dah berlari pecut. mahunya tak cuak. ingatkan nak selit2 jugak english, tapi karang apa yang kitorang dah chat ni kena submit kat lecturer. tak ke kantoi nanti, tengah2 borak guna bahasa sepanyol tetiba terselit pulak bahasa inggeris. sampai ada sorang ni, dia guna nick name -chico_sin_sueƱo- boleh kata dia tak faham apa su cakap. eh? tak paham ek..bahasa sepanyol versi melayu tulen tu..mana nak paham dek orang madrid spain macam kamu..hahahah

lepas tu, apa lagi....dengan seronoknya guna google translation. ckit2 google. belasah lah betul ke tak betul. janji dia paham la su nak cakap apa.tapi..tapi..boleh pulak terkantoi dengan lecturer sebab guna translation tuh. adeh. dah tu cam ne? karang keluar lagi bahasa sepanyol versi melayu tulen suraiza shaari tak paham lagi "sleepless boy" tu kan heheh

tetiba kan, ter-menyanyi-nyanyi pulak lagu camelia. ala yang irwansyah nyanyi tu la. padahal bukan ade kena-mengena pun dengan diri sendiri mahupun diri orang lain. tapi kalau dengar lagu tu macam terkenangkan something pulak. err entah la. nak perasan pun tak boleh. dah sah-sah la nama kau bukan camelia ya suraiza =)

tadi nampak dia kat pesta konvo..hah sudah! g tido lah suraiza!!!!!!!!!!

1 comments:

princess lovalino said...

..nampak cpe la pulak tu ms. sue..