I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Tuesday, August 31, 2010

Cuti tak serupa cuti


Assalamualaikum. Cuti 5 hari. Jumaat sampai Selasa. Mesti lah balik. Kalau cuti sehari atau dua hari pun balik. Ini kan pulak 5 hari. Hehehe. Salam Nuzul Quran dan selamat menyambut hari kemerdekaan ya kawan-kawan. Tapi cuti pun tak serupa cuti jugak. Hari rabu nak kena submit assignment. Baru tahu rabu lepas kena hantar assignment tu minggu ni. Itupun nur zarifah yang bagitahu. Khamis pagi pulak ada exam yang betul-betul exam ya bukan main-main punya exam. Boleh la kalau nak kata final exam pun sebab subjek ni nanti tak ada final. Petang pulak ada test untuk bahasa sepanyol.  Dan jumaat ada presentation. Semestinya nak kena submit assignment jugak. Hmm..thesis proposal nak kena buat and nak kena jumpa dan tunjuk kat Dr Zarina by this week. At least before raya mesti nak kena submit. Pendek kata, memang cuti tak serupa cuti.....

8 haribulan nanti 
[bersamaan dengan dua hari sebelum raya]
pun masih berkelas..berkuliah..dan mungkin jugak ber-pop-kuiz..


Oleh itu sila la jangan berangan nak raya lagi wahai suraiza!

5 comments:

arboqskii said...

bile da selesai sume tu...baru puas raya.saket2 dahulu.....haha

Belleza~ said...

ha betul tu
tu yg xsbr nk habeh kn mgu ni
tertekan sgguh
smpai mengalir2 ayaq mata cek heheh

aku_tiewa said...

sabo la cik sue..
tu la dugaan seorang insan b'nama student..

p/s : sy balik 4hb ag, jgn jeles you..hehehe

shasha said...

su! selamat bercuti..

selamat menyambut ketibaan syawal jgk.

pape pon siapkan semua urusan dlu tau! ((:

beLLa said...

huiyo! 8hb pon ade claz agi?
sabaq naa..kte 3hb dah balik uma.. hee~