I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Monday, August 2, 2010

kami kan kembar..semua nak sama. eceh =)


assalamualaikum

hari ni pergi kelas dengan bersemangat waja. 
kelas pukul 12 maunya tak bersemangat waja. hehehe. 
cuba kalau kelas pukul 8 pagi, mesti lah lagi bersemangat waja. saga. satria. perdana. 
hahahaha. poyo [apa entah poyo ni.adakah sejenis kuih raya?]

tahu tak tadi apa jadi?
mestila tak tahu kan..
haa tengok gambar kat bawah ni


sepasang@4meter RM35 je
cantik2! 
murah2!
cepat2 sebelum tak dapat!
hahahaha
[tau dek ika tak pasal2 kena kejar dengan penyapu ni karang]

tak..tak..
ini bukan kain untuk dijual
bukan jugak untuk dilelong apatah lagi nak dibuat meniaga
kain ni tadi kitorang beli sekali
konon-konon nak buat baju sama laa..[sebab kami kembar so kena pakai baju sama]
corak je sama tapi warna lain ok 

..cuba teka yang mana satu tuan belog punya 
dan yang mana satu cik ika punya..
haa tak tahu kan?
takpe...
tunggu bila dah siap jahit and dah siap pakai
akan di-show-off kan kat semua
eh eh tamau laa
akan di-show-off di belog aje..
hee

tadi ika dah pesan 
"nti publish kat blog.hehe"

dah publish dah ni
sok belanja makan [hahaha tetibe]


6 comments:

ainaaamira. said...

haha. jahit cepat2. nanti nak tengok korang pakai same2. wahaaha~

NuR said...

ikin tawu!!!..
of corse la yg ungu tuh kak su pnye..tol x???haha

Belleza~ said...

ainaa: hahaa baekkk...tak sabar ni nak tggu siap.cewah anta jahit pun belum heheh

Nur: err ada sixth sense ke dak ikin ni??! ekekeke

Kampungku2u said...

ya ke..rasanya sue suke caler oren..emmm kain sue orenkan hehe... :)

Belleza~ said...

amier: hahah entah la.mmg suke dua-dua kaler orange n purple.so macam konfius jugak.heheh

princess lovalino said...

..kak ngah pakai oren mesty lawa..
..kak ngah kn kulit cerah..
..hehe..