I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Monday, August 16, 2010

saya.kamu.dan dia.saya pilih dia.


assalamualaikum

jumaat lepas su ikut roommate, cik izan dan ditemani oleh cik Yona pergi mid. nak pergi MOFEW sebenarnya. siapa tahu? Malaysia's First Charity Online Fashion Entrepreneurs' Weekend 2010. kat exhibition center. su pun tak tau jugak sebenarnya. roommate yang ajak. nasib baik la dapat roommate blogger jugak. hehe. dan berbukak puasa kat mid jugak la sebelum su balik rumah. yg best, su berjaya tak beli apa2. eh tak. ada jugak. tapi satu je. klip utk su guna masa pakai shawl. yg berharga RM3 je ok. itupun cik kak berdua tu daa bising2 su tak shopping. hahahha. kira berjaya lagi la su meneruskan kempen-jimat-berbelanja-untuk-diri-sendiri tu. jangan ingat su tak boleh ya. heheh

ini cik rumet saya~
gambar dgn cik yona ada dgn beliau.belum mintak lg..hehe

ini makanan budak2 tapi dimakan oleh kakak budak eheh

"nampak ckit je" [sebelum berbuka]
"sape nak habeskan ni?" [selepas berbuka]

minggu ni mungkin agak sebok sikit. sebab minggu ni dah start tutorial and presentation. group su punya presentation minggu depan. lepas tu nak jumpa dr z pasal tesis. minggu lepas dia takde sebab pergi overseas. minggu ni jugak akan usahakan apa yang patut untuk tesis tu. so mungkin akan jarang-jarang update belog. oh mungkin jugak tak. sebab su akan cuba jugak cari masa untuk update belog. hahahaa

su mmg tak nak dia tahu. bukan macam apa yg kamu sangkakan. su betul2 tak nak dia tahu atau kenal su pun. su suka dia dari 1st year lagi. tapi suka2 macam tu aje la since su dah ada mr ex. tapi sekarang su mmg suka dia. dulu su tak tahu siapa dia. tak kenal nama pun. su kenal muka dia je. sampai la baru2 ni kawan su bagitahu nama dia. dan mmg su tak tahu pun dia p******i. sumpah su mmg tak tahu pun dia boleh m******i. itu pun su macam tak percaya bila kawan su cakap. tapi su percaya bila dah add dia kat fb minggu lepas. su add dia sebab roommate su berjaya yakinkan su utk add dia. owh yelah cik roommate saya memang best. hahah sesungguhnya su tak menyesal la add dia. sebab su tahu macam2 pasal dia. dan rupa2nya bukan la su sorang yang suka dia, mungkin. sebab setiap hari sangat la ramai manusia add dia. terutamanya perempuan. dan memang lah su tak jeles langsung. ok la..ckit je...err.. 

9 comments:

sekamar rindu said...

salam....

menu bbuka posa yg simple x best..
selalu pergi di mid tu..

aku_tiewa said...

Salam Ramadhan sue..hihi
xde kaitan ngn tajuk pun...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

yang pergi tetap pergi,

yang mendatang belum pasti...

hargai apa yang ada di sisi

sebelum ia pergi dan tidak akan kembali lagi..

Belleza~ said...

sekamar rindu:

w'mslm
act,sume restoran dh fully reserved.so kami berbuka aje d secret recipe since kt situ still ad mja yg blm reserve.anyway,bersyukur dgn apa yg ada =)

Belleza~ said...

tiewa :

salam ramadhan jugak tiewa =)

Belleza~ said...

gadis kampung separa bandar :

insyaAllah.. =)

beLLa said...

comel nya alphabet tu! fries ea? kenyangkah? ;p

Belleza~ said...

bella:

ha'ah fries..
tersangat kenyang sampai x habes pn nsi goreng tu..haha

HAZ_SHAMEER said...

ehehehe...seronoknya alam remaja..Alam dimana realiti dan fantasy selalu bertemu..Indahnya

Kanak-kanak : Alam Fantasi
Remaja : Alam Fantasi + Realiti
Dewasa : Alam Realiti

Hati-hati ya cik sue...! :)