I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Friday, September 3, 2010

positifkan diri sebelum di-positif-kan


Assalamualaikum

sudah jumaat..ada lebih kurang seminggu lagi nak raya ni. hari ni su balik. tapi isnin masih ada kuliah. kelas spanish hari selasa dan kuliah kuasa2 besar asia pasifik hari rabu dah cancel. tak rasa seronok pun. susah sangat nak rasa seronok kau ni pun [kata kat diri sendiri] 

nanti balik bercuti raya pun nak kena buat assigment raya [macam kata izuera]. naik cuti je nanti dah kena present. dan kalau lah subjek lain memang tak kesah langsung. tapi subjek yang satu ni, haih menggigil jugak lutut  dibuatnya. lecturer yang sorang ni seboleh-bolehnya dia nak kita fikir se-kritikal yang boleh. kalau boleh keluar kotak lagi bagus. jangan masuk2 kotak dah. dan memang kena discuss tajuk yang sangat-sangat-susah. dah berminggu buat research [gaya nak buat thesis pun ada] tapi still agak blur jugak nak buat assignment ni. yaAllah..sampai tak bersemangat pun nak raya..haila........

tak apa..
kena POSITIF suraiza..POSITIF! POSITIF! 

0 comments: