I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Wednesday, September 29, 2010

presentation dan exam yang tertangguh


assalamualaikum. 

tadi kelas habis pukul 7.30. tapi balik naik bas pukul 8. sebab memang pukul 8 je ada bas. kalau tak naik pukul 8, kena tunggu sejam lagi baru sampai bas naik ibu zain. owh takkan lah nak tunggu pukul 9 baru dapat bukak puasa kut. mahu tido tak sedar diri kat bus stop tu karang. hee..  [roommate nak amik sebenarnya tadi tapi elok2 time baca mesej dia bas dah sampai] 

presentation yg tertangguh sejak minggu sebelum raya hinggalah ke minggu lepas raya yang sepatutnya di-present-kan sehari sebelum raya, akhirnya berjaya jugak di-present-kan tadi. yaAllah nebes bukan main. tapi buat2 tak nebes je la. hehehe. dan tadi dah pakai baju baru sama dengan ika. hari tu penah cerita. ni linktapi takde gambar sebab tak sempat nak ambik. takpe tunggu nanti kami pakai sama lagi, su upload pic. tadi pun bukak puasa minum air sama2 dengan ika. dalam kelas. lecturer kat depan mata. tapi sempat lagi tanya orang belakang, tanya orang sebelah dah azan ke belum. heheh. sorry la korang meng-kacau fokus korang je kan. owh thanks jugak utk cik bintang malam yang tolong bukak botol air sebab cik su ni gaya macam dah tak larat nak buat apa pun. hahahaha. saja nak manja dengan cik bintang malam. bila lagi kan? hahahahha

sepatutnya esok ada final exam utk spanish. tapi ditangguhkan, bawa ke jumaat. alaaa........... tak dapat nak balik awal la ni... kena balik petang jugak la after exam kat ppbl nampaknya [gaya tak balik setahun.kecoh betul.tiap2 hari pun boleh balik laaa]



mata dah berat ni. 
ngantuk sangat dah ni. 
rasa nak tido je ni

g'night.

tengok gambar ni rindu pulak kat oshin, putih, hitam, cici, dan anak2 Manja yg 4 ekor semuanya.
tak sabar nak balik nih!


0 comments: