I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Tuesday, October 19, 2010

baju bunga-bunga.dulang.dan bookmark.


assalamualaikum

ok.keputusannya...rayuan ditolak.jadi kena menghadap jugak 2paper tu dalam satu hari.dan jugak...kena pegi ktams malam-malam buta untuk jawab exam..dan lagi...ktams dengan ibu zain bukan 2-3-4 tapak tetapi meliputi 10juta tapak..boleh nampak tak betapa jauhnya ktams tu dari ibu zain.dah nak kena keluar malam-malam pulak.dah dapat satu masalah..haih ukm..ukm..

okeyh next story.berkaitan dengan entry ni "kami kan kembar..semua nak sama." ini dia punya sambungan.hehehe.jom kita tengok siapa yang kena!!hahaha



ika orange.su purple.noktah.hee



yang pasal seminar konflik selatan thai dengan gadis dulang sume tuh,lupa la nak upload gambar.hehe.nak tengok ke..?jap..jap..






memang takde gambar dulang.siapa pulak kata nak letak gambar dulang.hahaha.ini gambar cenderamata and pamphlet and buku program sebab cenderamata and pamphlet and buku program tu su dengan ika yang buat n sediakan dengan bantuan shud dan beberapa rakan yang lain. kerja last minit sebab sebelum ni tak ada siapa2 nak ingatkan pasal benda2 ni semua.
yang terakhir,gambar dalam Bilik Senat semasa seminar.

   ini hasil kreativiti izan.su order ok.nak bagi kat ika.apa,ingat kalau rumet dapat free ke ha?hahahaha.bisnes is bisnes =) thanks izan!

1 comments:

NuR said...

hahha..kan da agak!!!
kak sunye purple!!yes;)