I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Friday, October 1, 2010

kisah email

assalamualaikum

ini entry pertama bulan ini.
jadi belum ada cerita.
saja nak buat entry 01.10.2010.
nombor yang cantik kan?
hahaha entah-ape-ape la

disebabkan sepanjang minggu ini, su memang sebok sangat [tapi masih sempat update belog, ini memang tidak dapat dinafikan hahaha] 

....keluar pagi balik malam [pergi class, library, discussion, etc.]

....minggu yang penuh dengan presentation, exam, itu, ini, bla..bla..

jadi.........
apa-apa email yang su dapat dari mereka yang tak dikenali, telah pun su abaikan. su tak baca. dan ada antaranya su delete terus dari kotak inbox Yahoo Mail. maaf ya. kalau anda rasa email anda penting, boleh send semula dekat su. sebab su memang dah kosongkan trash can juga. 

kadang-kadang,
untuk mengelakkan stress atau tekanan melampau, kita tak perlu melibatkan diri dengan orang-orang yang hanya tahu nak menyakitkan hati serta langsung tak boleh nak terima pendapat orang lain dan menganggap diri mereka sahaja yang betul atau mungkin rasa diri tak pernah buat silap. hm...berikutan itu, email dari golongan seperti ini telah dibuang tanpa sempat dibaca oleh tuan punya email. 

sebab rasanya su dah cukup stress dengan tugas-tugas seorang student. eceh. ha.ha.ha. sampai tido pun satu-dua jam je satu hari [sepanjang minggu ini] jadi tak perlu lah nak menambahkan stress tu dengan 'cakap-cakap-yang-dirasakan-tak-perlu' ok. sekian terima kasih. hehehe

lagi satu sebab, minggu ni banyak sangat kelas tutorial yang diganti. jadi satu hari dapat 2-3 essay kumpulan-kumpulan pembentang. jadi email yang berkenaan sahaja su akan bukak dan baca. email yang tidak berkenaan perlu dibuang supaya su tak pening-pening nak fikir perkara tak perlu difikir. haa tu lah antara sebabnya.heee

gambar sekadar hiasan. heheh


2 comments:

SyerAgh said...

10 10 2010 t jgn lupa buat entry ya

diriku said...

sikit sngt 2 kalau tdo hnya 1 @ 2 jam..bz sgt ni..he2