I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Monday, October 18, 2010

mengapa harus begini?


assalamualaikum

final exam start 26hb ni. bermaksud selasa minggu depan. dan disebabkan sem ni takde study week, jadi pada hari jumaat ini, 22hb masih berkuliah dan bertutorial seperti biasa. dan su masih ada presentation pada hari tersebut serta perlu menghantar assignment. exam seterusnya pulak 8Nov dengan 12Nov. tiba-tiba, petang tadi dapat mesej..

SEMPENA CUTI TAMBAHAN HARI DEEPAVALI. Pihak Pengurusan Universiti telah bersetuju cuti tambahan sempena hari Deepavali dilanjutkan seperti berikut:-Tarikh baru : 3–8 November 2010.Semua pelajar yang terlibat dengan peperiksaan pada 3 dan 8 Nov 2010 diminta mengambil KMJP yang baru di Pejabat Dekan Fakulti masing-masing mulai 19 Oktober 2010.




PINDAAN TERPERINCI TARIKH PEPERIKSAAN AKHIR SEMESTER I SESI AKADEMIK 2010-2011
1. Peperiksaan 8/11/2010 pagi ditukarkan ke 30/10/2010 petang
2. Peperiksaan 8/11/2010 tengahari ditukarkan ke 26/10/2010 malam
3. Peperiksaan 8/11/2010 petang ditukarkan ke 27/10/2010 malam


4. Peperiksaan 3/11/2010 (Pagi,tengahari,petang) ditukarkan ke 31/10/2010

Bermakna.....26hb nanti terpaksa lah menghadap dua paper dalam satu hari. pagi dan malam. dah elok-elok 8Nov, boleh diawalkan pulak. dah lah tu tarikh sama pulak dengan killer paper. saya betul-betul maksudkan. "killer paper". so iyelaa..mahu mengalir juga airmata mahal ni. terasa stress yang amat sangat tahu!

tapi...


sekurang-kurangnya masih ada harapan kan? betul-betul tak mahu subjek-politik-ekonomi-antarabangsa-asia-pasifik diadakan berkongsi hari dengan subjek-kuasa-kuasa-besar-asia-pasifik. sebab su memang tak ready. betul-betul tak ready. su rasa semua budak2 kelas pun mesti sama jugak. saja highlight-kan dgn line merah. so memang dah nampak majoriti pun tak setuju. kan.kan.kan. yaAllah semoga rayuan kami diterima. bukan ditolak. tolonglah...

p/s-thanks shud.sangat!

4 comments:

shasha said...

Salam su..

gud luck k utk final.
strive for excellent okay. :D

arboqskii said...

x per...boleh tu....good luck

uNcL3 said...

kngah...cmne leh pos komen kt blog???
aja!!!huhu...

Belleza~ said...

sha : wa'mslm sha. thanks dear! wish u luck 4 ur final tOo!! =))

arboqskii : insyaAllah. terima kasih =)

encik cousin : err blog encik cousin tak boleh nk post comment ye..cuba try tgok kat comment setting.ade la tu yg off kut.hee