I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Wednesday, November 10, 2010

saya excited.anda bila lagi??


assalamualaikum

oho hari ni memang best. best. best. best. sebab dah berjaya submit proposal tesis. ya ya su tahu orang lain sume dah buat tesis 2-3-4-5 bab dah agaknya, yang kita baru nak anta proposal. huwaaa nak buat macam mana, dah supervisor su sangat bz orangnya. tiap kali nak jumpa aje beliau tiada di ukm. lalu bagaimana? [oh suka ayat ni sangat hahaha] 

lagi..lagi..
tadi nampak beliau di fakulti. hihihi. ini penyebab utama mungkin yang terlebih excited sangat ni. tapi sungguh la tak sangka. ingat dah tak jumpa lagi dah. siap dapat gambar beliau full version punya tau. takyah susah-susah mintak terus dapat secara percuma dengan orangnya sekali ha ha ha ha tak tak ini saya tipu. dapat gambar pun cukup la. tak boleh lebih-lebih buat masa sekarang. masa akan datang tak tau lagi hahaha

happy jugak sebab hari ni dah dapat kumpul semua notes untuk exam jumaat ni. plan semalam. tapi semua dah berjaya siapkan hari ni. dan tadi dah memahamkan separuh daripada notes berkenaan. so sekarang tak sabar nak g jawab exam. hikhik. baru separuh dah excited nak pergi exam. sungguh la tak tahu kenapa semenjak-dua-tiga-menjak ni excited tak sudah. heheheheh. thanks shud kerana telah membelanja kertas print. hahaha. banyak pulak tu bukan 1-2-3 keping tapi berkeping-keping. thanks shud. good luck jumaat nih

lagi satu excited sebab berjaya pergi fac and balik kolej dengan berjalan kaki. bukan ikut tangga dekat fac tu tapi ikut jauh, ikut stadium. awak boleh? dan bukan sekangkang kera ya jaraknya pergi balik. oh tersebut pasal kera, seronok sebab tak jumpa kat tepi jalan mahupun tengah jalan makhluk tu tadi. jangankan kata sekor...ekor die pun su tak nampak. hahaha bagus.bagus. macam ni baru aman ukm. nak bergerak ke mana-mana pun tak rasa terancam mahupun diancam. apa-apa ancaman akan mewujudkan dilemma keselamatan. jadi tadi su bawak payung sebagai alat pertahanan dan perlindungan sebab dilemma keselamatan tetap ada walaupun tak nampak ekor makhluk tersebut haha tak paham abaikan okeyh


tengah bahagia nih..
first time nak exam boleh berbahagia he he ^^


4 comments:

ordinary89art said...

tahniahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


nice blog

arboqskii said...

exam...good luck

~eZmALiZa~ said...

hahaha...entry ni gatai la...hik3.. :D

HAZ_SHAMEER said...

ermmm best ek zaman remaja...hehehe..zaman antara realiti dan fantasi