I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Sunday, November 7, 2010

Selamat Berbahagia Hingga ke Akhirnya...


assalamualaikum

seronok.seronok.seronok. sorang lagi kawan su insyaAllah naik pelamin bulan depan. dan macam biasa, orang lain kawen kita yang terlebih excited kan. ha ha ha. ye laa bila lagi nak excited lebih-lebih cam ni. tumpang gembira orang kata eceh

...........but seriously, i'm very excited! ha ha ha

congratulation my dear erin (^_^) 
semoga berbahagia hingga ke akhir hayat hendaknya..amin..
pernah buat entry pasal pertunangan dia dulu > Bertunang?

mungkin terlebih excited sebab hari tu sama-sama [dalam erti kata lain] sebok-sebok tolong dia cari baju nikah. nak pakai abaya katanya. warna putih. yang kita pulak duk sebok carikan dia kaler sweet pink and purple. entah apa-apa la cik su ni. yang pink tu untuk diri sendiri mungkin. ha ha ha ha

apa-apa pun, tahniah erin!
serius kite gembira sangat nih!  



p/s- cantik kad kaler merah!


5 comments:

Cik Azieta said...

kawan sudah..dri sendri bler plk..
hehehe

Roxy zai said...

hehehhe...bestnya!moga dia bahagia selalu!

Belleza~ said...

cik azieta :

takpe..biar kawan dulu

kita lama lagi..banyak lagi nak kejar hehe

Belleza~ said...

cik azieta :

takpe..biar kawan dulu

kita lama lagi..banyak lagi nak kejar hehe

Belleza~ said...

roxy zai :

insyaAllah..amin..